2777
2789
عنوان

برندگان عکس فروردین ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 5256 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خانم تهرانی بیاد جواب منو بده تازه من آدرس و تلفنام تغییر کرده جایزه رو به چه آدرسی میفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
آتلیه کودک حس هدایای نفرات اول تا پنجم: یک عدد تیشرت که عکس کودک شما بر روی آن چاپ میشود یک عدد لیوان همراه با عکس کودک یک شاسی 20.30 عکس کودک یعنی هر سه مورد دیگه خانم تهرانی
سلام مبارک گل پسر شمام باشه زیبی جان
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
تلیه کودک حس هدایای نفرات اول تا پنجم: یک عدد تیشرت که عکس کودک شما بر روی آن چاپ میشود یک عدد لیوان همراه با عکس کودک یک شاسی 20.30 عکس کودک @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ خانوم تهرانی شما اینجا گفتید هدیه نفرات اول تا پنجم که
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مونا تهرانیآنلاین پست ها : 793عضویت:1390/10/20 1394/1/25 - 9:24 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سروناز62 سلام خانم تهرانی یا دیگر دوستان میشه در مورد جایزه بیشتر توضیح بدید؟ متوجه نشدم ______________________ هدایای آتلیه کودک حس، چاپ عکس کودک شما روی پازل-ماگ یا تیشرت است هدایای قاب دیزاین، چاپ عکس کودک روی قاب گوشیهای گلکسی و آیفون- چاپ عکس کودک روی پازل اگر روی لینکهای خودشون کلیک کنید به شکل کامل توضیح دادند براتون . قاب دیزاین هم لنکش رو تغییر داده و اختصاص داده به مسابقه عکس نی نی و جوایز آن
2810