2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

420 بازدید | 9 پست

سلام خانما 

من پنج ساله عروسی کردم تنبلی تخمدان دارم با دارو شیمیای باردار نشدم پریودیهام پنج روز عقب میوفته 

الان با یه مشاوره طب سنتی در ارتباطم که دمنوش نیوشا برام فرستاده دارم میخورم باه زنانم استفاده میکنم و بادکش هم یک روز درمیان میکنم هفت کیلو هم از وزنم کم کردم به .

کسی بوده مثل من نتیجه گرفته باشه  اگه بیاین تجربیهاتونو بگید دعاتون میکنم ممنون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تغذیتو هم اصلاح کن قند مصنوعی رو کامل حذف کن و چربی روغنو فست فود کم بخور ورزش کن و خوابتو تنظیم کن

اره اتفاقن ساعت ده میخوابم هفت پامیشم روغن زیتون مصرف میکنم بیست دقیقه پیاده روی میکنم الان سه ساله قند شکر نمیخورم سیب زمینی نمیخورم

قبل از ساعت ۱۱ بخواب.

اصلاح سبک‌ زندگی باید انجام بدی‌، قند، شیرینی، شکلات، قهوه و چیزایی از این مورد نخور. 

نوشابه نخور

سرخ کردنی و کلا فست فود رو حذف کن

هر روز ورزش کن

پیاده روی کن

دمنوش چندان کمکی نمیکنه تغذیه ات رو باید عوض کنی

روزی حداقل ۱۶ ساعت چیزی جز اب نخور تو اون هشت ساعت باقیمونده هم فقط پروتئین و فیبر مثل سالاد یا سبزیجات با مرغ و گوشت بخور(میتونی با روغن زیتون تفت بدی)

اگه بتونی ساشه فیبر از داروخونه یا دی جی کالا بخری و اولین وعده ات رو با اون شروع کنی عالیه

کپسول امگا ۳ و منیزیوم و ویتامین دی بخور

پیاده روی حداقل یک ساعت و ربع

شب هم حتما زود بخواب

همینارو انجام بدی حداکثر تو دو سه ماه جواب میگیری

proud femenist