بیتا جان نون لواشو با پنیر خامه روشو میپوشونی یعنی میمالی کل سطحش سبزی خوردنو یکم ریز میکنی نه اونقدر که ابش در بیاد فقط یکم که زیاد درشت نباشه با گردوی خرد شده میپاشی روی پنیر بعد یه نون لواش دیکه میزاری روی اون و دوباره مواد میزنی در آخر میپیچی و سفلون میکشی همونطوری بله میزاری تو یخچال به دت 5- 6 ساعت وقتی در آوردی با سفلونش با فاصله د سانت برش میدی بعد نایلونارو در میاری میچینی تو سینی و روش سریع سفلون میکشی چون بمونه خشک میشه خیلی سبک و خوشمزه میشه
خدایا به خاطر همه چیز شکرت