2777
2789
عنوان

اعصابم شدیدا خورده+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 59 پست
اتفاقا یه عالمه مدل ماهی هست که چاک داره و خیلی جذاب تره

ماهی از پایین گشاد شده چاک میاد روهم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهی از پایین گشاد شده چاک میاد روهم 

اتفاقا یه خیاط دیگم حرف شماروبهم گفت 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
2803
اتفاقا یه خیاط دیگم حرف شماروبهم گفت 

خب عزیزم تجربه س دیگه مشترکه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
پارچه ای ک خیاط گفت بگیرم شبیه اینه گیپور گل مخمله زیرشم ساتن مشکی براق

بنظرم پارچه خود مدل قشنگتره

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....
2804

اگه عوض میکنه پارچه رو ببر تعویض کن . مدل انتخابی خیاط گیپور هست که شل و ول هست و نرم مثل اون مدلی که شما انتخاب کردی خوب و با حالت نمی ایسته مثلا سر آستینش و در کل مدل خودت پارچه ش قشنگتره ولی شاید خیاطه میتونه شیک دربیاره که کفته بگیری

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
2805
خود این پیراهن چنده مگه؟ چرا خودش رو نخریدی؟ نگران نباش کارش خوب باشه همینم خوب در میاره

نزدیک سه تومن

بحث پولش نیس این مدل مال مزون مشهده لباس مجلسی قشنگ اینحا نیست اصلا باشه هم ۵،۶تومن ب بالاس

یکیم ک من این مدلو ولی پوشیده ترشو خواستم چون مراسم مختلطه

لباسای بازار اکثرا همشون بازن

بقیه هم که مدلای تکراری 

میرسم به هرچی که میخوام😌🤲🏻❤️خدایا شکرت.             
نزدیک سه تومن بحث پولش نیس این مدل مال مزون مشهده لباس مجلسی قشنگ اینحا نیست اصلا باشه هم ۵،۶تومن ب ...

قشنگه عزیزم بدنش ک خیلی خوب میشه چون پارچه ای ک گفتی خشکه انشالله اسیناشم قشنگ میشه نگران نباش

2801