2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام حواله چند میخرید شما؟

حواله رانا پلاس ۱۲۰ عزیز.دیشب ی خانمی میگفت ۱۳۰ میفروشم گفتم والله به خداهمینم بافروش طلاهامه.بعدهم تحویل یکساله است.اگه ۶ ماهه بود خب خوب بود ۱۳۰.چون ینفر توبازار خودرو به من گفت ماشین همیشه بعداز عیدو تواردیبهشت توبازارمیکشه پایین.اینام تحویل یکساله است نمیارزه بیشتر .نمیدونم والله

شما کدوم شهری؟اگه  تهران باشی خوبه

من تهرانم  ۸۰ میخوام بخرم.. ۱۳۰ خیلیه به منم گقت

آره به خداواسه خودشون میبرن بالا من دیگه نهایتش گفتم .۱۲۰ به خدابا بدبختی جور کردم طلاهامو دادم بعد با ی وکیل صحبت کردم گفت قبلا میرفتن دفترخونه صلح میکردن اون قانونم برداشتن الان خیلی ریسکه چون سند به نام طرف میمونه یکسال.خدای نکرده اگه تواین یکسال اتفاقی بیفته دستمون به هیچ جا بند نیست.پولتو دادی ولی ماشین به نام کس دیگس

من تهرانم  ۸۰ میخوام بخرم.. ۱۳۰ خیلیه به منم گقت

پس منم اگه کسی خواست ۹۰ یا ۱۰۰ بیشتر نمیدم والله .الکی هر کی هرچی دلش میخواد قیمت میده.سال دیگه پول ماشینم باید بدیم خب همون قیمت بازار در میاد دیگه والله.دیونه ام دردسر واسه خودم بخرم

ابان حواله کوییک هشت تومن فروختن،، رانا فوقش یازده بوده چجوری ده برابر شده الان

همونو بگو

ی خانمه واردم بود میگفت آبان  ماه حواله پارس ۴۵ تومن.بیشتر نمیارزه چون تحویل یکساله است الان پریشب توسایت یکی گفت خواهرش حواله پارسو فروخته ۲۰۰🙄🙄

اصلا آدم شاخ در میاره.نمیدونم راسته دروغه؟ اصلا دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرداصلا به خدا موندم.