من عاشق روانشناس خودمم و باهاش افسردگیم و اضطرابم درمان شده ولی خب به یه سری دلایل نمیتونم اینجا بذارمش ولی اومدم چند تا چیز بگم
اول اینکه اگه منظورت از مشاور آنلاین فقط چت کردنه با اون روش احتمال درمان افسردگیت خیلی میاد پایین و روند درمان رو خیلی کند و شاید بیهوده میکنه برای همین اکثرا مشاوره متنی ندارن، یا حضوری برو یا تلفنی میدونم ممکنه سخت باشه ولی سعی کن عملیش کنی اگه تو خونه کسی هست که اذیتت میکنه برو یه جای دیگه بشین صحبت کن با روانشناست
دوم اینکه اول پیش چند تا مشاور که انتخابشون کردی یه جلسه برو بعد از بینشون بهترینشون رو انتخاب کن چون ممکنه یه تراپیستی خوب نباشه و وقتت رو تلف کنه و تورو از درمان زده کنه
سوم اینکه درباره ی ویژگی های یه مشاور خوب توی گوگل سرچ کن تا بدونی دنبال چی توشون بگردی
چهارم اینکه من روانشناس خودم رو از توی اینستا پیدا کردم و برای دوستم هم یه روانشناس از همون اینستا پیدا کردم که عالین جفتشون، تو هم توی اینستا بگرد ازشون پست و استوری و لایو ببین یه روانشناس خوب پیدا خواهی کرد
پنجم اینکه اگه واقعا مشکل مالی داری با روانشناست راجع بهش صحبت کن شاید بتونه یه کمک هایی بهت بکنه روانشناس من خودش ازم پرسید