2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق روانشناس خودمم و باهاش افسردگیم و اضطرابم درمان شده ولی خب به یه سری دلایل نمیتونم اینجا بذارمش ولی اومدم چند تا چیز بگم

اول اینکه اگه منظورت از مشاور آنلاین فقط چت کردنه با اون روش احتمال درمان افسردگیت خیلی میاد پایین و روند درمان رو خیلی کند و شاید بیهوده میکنه برای همین اکثرا مشاوره متنی ندارن، یا حضوری برو یا تلفنی میدونم ممکنه سخت باشه ولی سعی کن عملیش کنی اگه تو خونه کسی هست که اذیتت میکنه برو یه جای دیگه بشین صحبت کن با روانشناست

دوم اینکه اول پیش چند تا مشاور که انتخابشون کردی یه جلسه برو بعد از بینشون بهترینشون رو انتخاب کن چون ممکنه یه تراپیستی خوب نباشه و وقتت رو تلف کنه و تورو از درمان زده کنه

سوم اینکه درباره ی ویژگی های یه مشاور خوب توی گوگل سرچ کن تا بدونی دنبال چی توشون بگردی

چهارم اینکه من روانشناس خودم رو از توی اینستا پیدا کردم و برای دوستم هم یه روانشناس از همون اینستا پیدا کردم که عالین جفتشون، تو هم توی اینستا بگرد ازشون پست و استوری و لایو ببین یه روانشناس خوب پیدا خواهی کرد

پنجم اینکه اگه واقعا مشکل مالی داری با روانشناست راجع بهش صحبت کن شاید بتونه یه کمک هایی بهت بکنه روانشناس من خودش ازم پرسید

من عاشق روانشناس خودمم و باهاش افسردگیم و اضطرابم درمان شده ولی خب به یه سری دلایل نمیتونم اینجا بذا ...

سلام وقت بخیر 

میشه بهتون درخواست دوستی بدم سوالی داشتم ازتون 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 

برای رزرو نوبت مشاوره ( خانواده_فردی_فرزند پروری)

بصورت تلفنی و آنلاین( چت و ویس با مشاور) با شماره زیر تماس بگیرین و یا درصورت عدم پاسخ دهی پیام بذارید تا باهاتون ارتباط برقرار بشه

09199541937

برای اطلاعات بیشتر 👇قسمت امضا رو مطالعه بفرمایین

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

بیشتر ببینید

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹