شوهرم میگه کاری میکنم پسرم جایی برسه که تو نرسیدی بهش گفتممنظورت چیه گفت بابات نذاشت درس بخونی ادآمه تحصیل بدی بری دانشگاه (من قبلا رفتم دانشگاه پرستاری موقعی که ازدواج کردم)میگه همش به لظف من بود این بابات صد سال سیاهکنج خونه مینشستی تورونمیفرستادی تو جایی نرسیدی ولی برا من زبون درازی میکنی که من اینم ومن بهمان لعنت به حال روزم لعنت به گذشته ام لعنت به متولد شدنم که الان شوهرم سر من منت میزارع😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نذاشتم اون از رفتارای بابام فهمید میرفت خونمون بابام بهش میگفت شام نداریم پول شام ندارم بابام پول ...
چقدر اعتماد بنفست پایینه اون فهمید درسته. نزار این حرفارو تو روی بچت بزنه. اجازه نده خوبیاتو اصل و نسبتو به رخش بکش. زیباییاتو به رخ بکش اصلا اجازه نده اینجوری باهات رفتار کنه.
مثلا عاشق هم شدیم وازدواج کردیمچطور دلش میاد دل منو بشکنه
اشگال نداره عزیزم..تو دعوا ازاین حرفامیزنن که اون لحظه به قول معروف بِجِزوننت.. شوهر من دوروز قبلترش گف ممیون همه نداشته هام تورودارم خوشبخترینم،دوروز بعدش گف ۷۰درصد بدبختی کشیدم باهات تاروزای خوب😅 درسته ادم خیلی دلش میسوزه اما میدونم دیگه عصبی میشه عقلشو ازدست میده...بیخیال عزیزم حالا تو هرچقدر هم که شوهرت گوشه کنایه بزنه بهت مهم اینه دستت توجیب خودته نه مثل ماهایی که نزدیکه عیده دستون به جیب شوهرمونه که لباس عید میخام بگیرماا پول بده،تازه هزاربارسوال وجواب برا پول گرفتن...البته که همه ابنجور نیستن..اما خب این جوانبش رو هم درتظر بگیر که شاید خیلیا هستن شرایط زندگیشون ازشما بدتره
با خانم های بدون شغل برای چی ازدواج میکنن اونی ک اون بدون شغلا دارن شاغلا ندارن؟
پس من که پول و شغل نداشتم چرا بهترین خواستگارها رو داشتم؟؟؟؟؟؟اولین چیزی که دختر باید داشته باشه برای ازدواج یه قیافه خوب هست .مردا اول نگاه قیافه میکنن.
گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡