2777
2789
عنوان

كمكي در كاراي منزل

318 بازدید | 28 پست

سلام خانواده متدين ،جهت امور منزل و آشپزي نيازمند خانومي با مشخصات زير مي باشد:

١-مومن و متعهد و كم حرف 

٢-بدون حاشيه

٣-دستپخت خوب و متنوع

٤-علاقمند به نوزاد و كودك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس خیانت زیاد شده کی دیگه میتونه پرستار بیاره خونش😂

مگه جم تی ویه🙄

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
عزیزم بهتره دور بر اطراف بگردی مورد مناسب پیدا شه....اینجا همه خانم های جوان علافی هستند که کارای خو ...

تو روحت😁🤣

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

خاله منم میخواد یکی بیاره وزنش زیادهه مشکل کمر داره

میگه نمیدونم چقد بهش حقوق بدمم بنظرتون چقد بدهه؟؟

بچه‌هاشم نیستن فقط بیاد جمع جارو بزنه غدایی بپزه همین

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷
متاسفانه اعتماد كردن سخت شده و ادم خوب كم پيدا مي شود…

پیرزن پیدا کن عزیزم زن جوون اصلا بکارت نمیاد ،مگر اینکه شوهرتون کارش جوری باشه کع نصف ماه کاره نصف ماه خونه 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
پیرزن پیدا کن عزیزم زن جوون اصلا بکارت نمیاد ،مگر اینکه شوهرتون کارش جوری باشه کع نصف ماه کاره نصف م ...

عزیزم اگر شوهرش ادم با شخیصت قابل اعتمادی باشه

کی میاد با کمکی خونش رو هم بریزه 

بستگی ب شوهره داره

زن بیچاره ی که میاد لنگ پوله که تو خونه یکی کار کنه دیگه مخ زدنشون چیه این وسط اخه

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷
عزیزم اگر شوهرش ادم با شخیصت قابل اعتمادی باشه کی میاد با کمکی خونش رو هم بریزه  بستگی ب شوهر ...

من بع چشمامم اعتماد ندارم ،هیچیز از هیچکس بعید نیست

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
2810