2777
2789

سلام دوستان. خواستم تجربه خودم برای درمان سودای مغز همچنین ضعف اعصاب(یاهمون زودرنجی) براتون به اشتراک بذارم. نکاتی که عرض میکنم خوب بخونید حاصل ساعت ها تجربه و دکتر رفتن و... منه. اول اینو بهتون بگم که سراغ داروهای شیمیایی مثل ضد افسردگی ها و سروتونین سازها به هیچ عنوان نرید چرا که نه تنها اثرشون موقته(فقط تا زمانی که مصرفشون میکنید اثر دارن)بلکه به عوارض وحشتناکی که دارند نمی ارزند مثلا یکی از بدترین این عوارض سرکوب میل جنسی است تا جایی که کامل از بین بره و عوارض قابل توجه دیگر. خداوند درمان هرچیزی را در طبیعت قرار داده درسته که پروسه درمان طب سنتی هزینه و زمان بیشتری میبره اما سلامت شما را تضمین میکنه.

چند راه بهتون میگم که به طور همزمان، هم سردی مغز را رفع میکنند و هم در درمان ضعف اعصاب‌ موثرند.(و در تمام مواردی که در تاپیک ذکر شد)

اینها را ۴ الی ۶ ماه مداومت کنید انشاءالله جواب میگیرید اولین درمان به وسیله عطردرمانی هست هیچ چیز به اندازه عطر، سریع و کامل جذب مغز شما نمیشه عطر به طور مستقیم روی سلول های مغز شما اثر میکنه تاجایی که امکان داره سعی کنید عطرهای آرامشبخش مثل عطر یاس و مریم و محمدی یا همون گلاب ببویید(خصوصا هنگام خواب به توصیه دکتر خیراندیش). دومین درمان، درمان قرآنی است. یک ظرف که آیات شفای قرآن روش حکاکی شده تهیه کنید(در بازارچه تجریش موجود است) هرروز لااقل یک بار داخلش آب بریزید و اجازه بدید کمی بمونه و بعد بنوشید یقین داشته باشید معجزه این آیات شامل حالتان میشه خصوصا سوره حمد که سوره شفا و آرامشه. همچنین سوره انسان برای تقویت روح بسیار کمک کننده هست(خواندن سوره های ذکر شده هم پیشنهاد میشه)راه سوم مداومت در خوردن مویز و شیر عسل گرم به صورت ناشتا هست، هرروز ناشتا ۲۱ الی ۴۰ عدد مویز بخورید که در روایات امده تقویت کننده اعصابه و بهبود دهنده خلق و خوست همچنین مغز را از حالت سردی خارج میکند هیچ چیز به اندازه مویز و شیرعسل برای افراد با مزاج سرد و خشک مفید نیست و برای جذب بهتر مویز آن را ترجیحا ۲ ساعت قبل از صبحانه بخورید در این صورت جذب عالی صورت میگیره و حتما خیلی خوب بجوید. طبعا هرچه بیشتر بخورید سریعتر جواب میگیرید(همراه با مویز هیچ نوشیدنی ای نخورید)سپس بعد از ۲ ساعت شیر عسل را میل کنید به فرموده معصوم شیر درمان هر بیماری ای هست و با طبع مرطوبی که داره خشکی های مغزو از بین میبره.( ترجیحا شیر بسته بندی نخرید چون بخش زیادیش آبه) عسل هم که در قرآن داریم فیه شفاء للناس هست.

همچنین خوردن روزی ۳ الی ۷عدد خرما در زمان گرسنگی خیلی به شما کمک میکنه(توصیه دکتر خیراندیش است، و برای اینکه بهتر جذب شود همراه یا بعد از غذا خورده نشه❌)خرما و انگور دو میوه ای هستند که خدا به حضرت یونس و حضرت مریم خوردنش را پیشنهاد داد تا غم از دلشان زدوده بشه.

بعد از موارد ذکر شده قوی ترین تقویت کننده های مغز و گرم کننده ها به توصیه اساتید طب سنتی عبارتند از: پیاز، قطره اسطوخودوس یا همون لاوندر، مغزی جات(به خصوص پسته و بادام درختی)، جوشانده گل گاوزبان، زعفران، زیتون، کدو، به، عرق بهارنارنج روزی ۳ مرتبه به اندازه یک ته استکان(توصیه دکتر خیراندیش برای ضعف اعصاب شدید و همچنین رفع سردی مغز)

همچنین پرهیز از خوردن چیزهای ترش مثل ابلیمو و لواشک خیلی لازمه.

ارتباط معنوی با خدا، دوری از گناهان، دوری از غم و غصه، دوری از حرص خوردن و حجامت عام نیز خیلی خیلی برای تعادل مزاج هرفرد لازمن‌.

راهکار بعدی اینه که باتوصیه یک پزشک طب سنتی غذاها را متناسب با نوع مزاجتون بخورید چرا که برخی غذا ها باعث تشدید وضعیت شما میشن و حتمااا هر غذا را با مصلح خودش بخورید.

 ورزش را دست کم نگیرید به خصوص پیاده روی و ورزش های هوازی. ورزش اگر تداوم داشته باشه باعث تقویت سول های مغز، افزایش نشاط و تقویت اعصاب میشه و به شددددت توی گرم شدن مغز موثره.

افراد دارای ضعف اعصاب هستن باید آب خیلی خیلی زیادی میل کنند در طول روز، آب مایه آرامش و از بین برنده خشکی مغزه

این چند راهکار هم صرفا برای کسانی که میخوان مزاج سردشون رو اصلاح کنن: در وحله اول معده باید گرم بشه هرموقع معده سرد باشه مغز و روح سرد میشه و منشا افسردگی و بی حالی و ضعف میشه. توصیه دکتر خیراندیش برای گرم کردن معده، خوردن ۴۰ الی ۶۰ روز ترکیب یک قاشق بارهنگ+یک قاشق عسل با یک لیوان شربت عرق نعنا قبل خواب است. همچنین آب یخ را در طول روز مطلقا ممنوع کنید و نیم ساعتم قبل و بعد غذا نوشیدنی میل نکنید که بی نهایت موجب سردی بدن میشن این دومورد ضمنا خوردن کمی نمک قبل و بعد غذا، خون را در بدن شما گرم میکنه. خوردن پنیر بدون گردو ممنوع. صبحانه چایی شیرین ممنوع چرا که نان را در معده خمیر میکند و خمیر تولید سردی میکنه به جاش ارده عسل، کره عسل یا خامه عسل و دیگر غذاهای با طبع گرم میل کنید. شادی و عشق و هیجان (هرکدوم حتی به تنهایی هم) کمک کننده هستن. یک روز درمیون حمام برید و از حمام که میاید نذارید موهاتون خیس باقی بمونه که سردی مغز رو تشدید میکنه. 

 انشاءالله با مداومت بدون وقفه در راهکار های ذکر شده جواب میگیرید.

دعا و توسل به اهل بیت فراموش نشود.

حذفش نکن بعد بیام بخونمش

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی عصبی ام وقت دکتر گرفتم لکه ها همه جا هستن رو مخمن یعنی میگی از سردی مغزمه‌؟  لکه میب ...

ضعف اعصاب از سودا و خشکی مغزه، راهکارهای ذکر شده خیلی میتونه بهتون کمک کنه

این ریزش مو در اثر سودای سر هم با این کارا خوب میشه؟

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
این ریزش مو در اثر سودای سر هم با این کارا خوب میشه؟

اگر واقعا بخاطر سردی مغز باشه این راهکارها موثرند. یک چیز دیگه که یادم رفت توی تاپیک بگم برای درمان سردی پرهیز از خواب بعد از طلوع هست تا ساعت ۱۰، ۱۱ صبح خیلی مورد مهمیه تاثیرش قابل توجهه

اگر واقعا بخاطر سردی مغز باشه این راهکارها موثرند. یک چیز دیگه که یادم رفت توی تاپیک بگم برای درمان ...

خب مثلا شب ۱۲ میخدابم چه طوری ۵ صبح بیدار بشم اصلا نمیتونم؟☹ آره دکتر گفت سرت سودایی ولی طبع بدنم صفراییه حرارت کبدم بالاست

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز