2777
2789

🙂🙂

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

تقویت بدنی یا هوشی؟

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقویت بدنی یا هوشی؟

جسمی . ضعیفن همش مریض میشن

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

سویق و اینا میترسم خالص نباشه بخرم

مدام آب میوه میدم

مخصوصا آب سیبو آب هویج

گاهی آب آناناسم میدم

آب انارم تفننی میدم

آجیلو مغزیجات روزی ۵تا دونه میدم

کشمش(سبزه) میدم

خرما هرروز با چای خیییلی کمرنگ خُنکِ خُنک کخ

ه بیشتر آب جوشه چون رنگی نداره ولی اون فکرمیکنه چایِ میریزم میدم دستش 

شیرو مخصوصا ماست هرررروز

اگه بگی بچت چندسالشه راحتترمیشه کمکت کرد

مال من زیر۳ساله و هرچیزی نمیشه بهش خوروند

کاربریم لغو شده واسه همین تاریخ عضویتم تازست🤕😥نامردی یعنی حرف بدی نزنی حتی تاپیک هم‌نداشته باشی ولی لغو کاربری بشی😭زندگیم تشکیل شده از عشقم و پسرم میمیرم واسه جفتشون❤یک بانو که قبلاً شاغل بوده ولی الآن شاغل در بخش مادریه😍
سویق و اینا میترسم خالص نباشه بخرم

بابا اینارو فراموش کن بچسب به طبیعی جات

ددسته سویق هم جزء طبیعی هاست و خیلی حرفشو میزنن ولی ممکنه بعضی بچه هاباهاش به یبوست بیوفتن

• حفظ سلامتی استخوان ها و دندان ها: در ترکیب دانه چیا برند هاژه کلسیم، منگنز، منیزیم و پروتئین وجود دارد که موجب تقویت رشد استخوان ها و دندان ها می شود.
  • موثر در رشد و تکامل سیستم مغزی و قوه بینایی: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در دانه چیا باعث بهبود رشد مغز و تقویت قوه بینایی می شود.
  • موثر در بهبود روند رشد و تکامل کودکان: پروتئین موجود در آن به همراه سایر مواد معدنی و ویتامین ها، موجب حفظ سلامتی و بهبود رشد کودکان می شود.
  • تقویت سیستم ایمنی بدن: دانه چیا سرشار از آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان ها جهت مقابله با حمله رادیکال های آزاد به سلول های سالم موثر هستند. در نتیجه سیستم ایمنی بدن کودکان تقویت می شود و از ابتلا به بیماری های مختلف به خصوص سرطان جلوگیری می شود.

https://bazarganisedaghat.com/wp-content/uploads/2022/08/2-3-450x300.jpg 450w, https://bazarganisedaghat.com/wp-content/uploads/2022/08/2-3-595x397.jpg 595w, https://bazarganisedaghat.com/wp-content/uploads/2022/08/2-3-150x100.jpg 150w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" style=" color: transparent; vertical-align: middle;">

• حفظ سلامتی قلب: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در این دانه ها، از بروز بیماری های سیستم قلب و عروق جلوگیری می کند.
  • بهبود عملکرد سیستم گوارشی کودکان: وجود فیبر و ژلاتین در دانه چیا، موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود. دانه های چیا به رشد باکتری های مفید پروبیوتیک کمک شایانی می کند.
  • کنترل اشتهای کاذب کودکان دچار اضافه وزن: کودکان دچار اضافه وزن می توانند با تهیه نوشیدنی از این محصول و مصرف آن قبل از وعده ناهار و شام با مهار اشتهای کاذب، به کنترل وزن خود کمک کنند.
  • کنترل قند خون: دانه های چیا به دلیل دارا بودن فیبر موجب می شوند تا قند خون در حالت پایدار بماند. در نتیجه موجب بهبود بیماری دیابت می شود.
  • حفظ سلامتی پوست و مو: دانه های چیا به دلیل داشتن پروتئین، املاح معدنی، ویتامین های گروه B و اسیدهای چرب امگا 3 در حفظ سلامتی پوست و مو تاثیرگذار می باشند.

بازرگانی صداقت تولید کننده تغذیه ورزشی با تولید دانه های چیا موجب می شود تا کودکان ورزشکار با مصرف آنها دچار خستگی زودرس نشوند. دانه های چیا انرژی لازم برای انجام تمرینات ورزشی را مهیا می کند.

مدام آب میوه میدم مخصوصا آب سیبو آب هویج گاهی آب آناناسم میدم آب انارم تفننی میدم آجیلو مغزیجات ...

یکیشون پنج عزیزم

بابا اینارو فراموش کن بچسب به طبیعی جات ددسته سویق هم جزء طبیعی هاست و خیلی حرفشو میزنن ولی ممکنه ب ...

شنیدم شاید سیپرو قاطی کنن

یکیشون پنج عزیزم

ببخشید عزیزم فکرکنم سایت قطع بود هرچقدر طلاش کردم وصل نشدم

ببین برای ۵ساله میتونی شربت مولتی ویتامین هم از داروخونه بخری

فقط من نمیدونم ازنظر مالی مشکل دارین یانه

اگه مشکلی نیس حتما بخرین چون سیستم ایمنیشو خیییلی خوب تقدیت میکنه

آب هویج رو فراموش نکن اگه هرروز توان دادن بهش رو نداری حداقل هفته ای یکبار بده هم سطح ویتامینشو تامین میکنه هم تقویت سیستم عصبی چشم

از طرفی یک ورق قرص ویتامین دی ۵۰هزار بخر ماهی یدونه حتما حتما بخوره اینو دکترخودش به من گفت بلید حتما بخوره.

ببین بچه ممکنه یدونه میوه کامل رو به زحمت بخوره اوکی؟ ولی حساب کن چندعددازاون میوه یک لیوان آب میوه میده؟

پس آب میوه برای بچه هایی که میوه خورنیستن از هردارویی بهتره

اگر تو ازنظر مالی مشکلی برات پیش نیومد سعی کن آب میوه بدی،حالا لازم نیست خودت آب میوه بکشی برو مغازه ویتامینه همین آب میوه فروشی ها یه شیشه کامل بخر جلو چشمت آب میوه رو میکشن میدن...من خودم آب انارو آب پرتقالو اینجوری میخرم

ببخشید عزیزم فکرکنم سایت قطع بود هرچقدر طلاش کردم وصل نشدم ببین برای ۵ساله میتونی شربت مولتی ویتامی ...

قربونت بشم. ویتامین دی نمیدونستم حتمن میگیرم.مولتی ویتامین دائم نباید بدیم درسته؟

قربونت بشم. ویتامین دی نمیدونستم حتمن میگیرم.مولتی ویتامین دائم نباید بدیم درسته؟

آره دائم نده هفته ای ۲بار روزی ۱قاشق مرباخوری بده

قطره آهن هم هفته ای ۲بار لازمه..هربار ۴۰قطره معادل ۱ونیم سیسی