2777
2789
عنوان

الکی مثلا .....

809 بازدید | 47 پست
مامانم صبح زود از خواب بیدارم کرده میگه: الهی که زودتر بمیری از شرت خلاص شم . . . . میگم اول صبحی چی شده مادر من؟؟؟؟؟؟ میگه:الکی مثلاً من از تو راضی نیستم.
خدایا شکرت خدایا خانواده ام سالم و عاقبت بخیر باشن
هرسال عید اروپا، باور کن خسته شدیم پدر من بیا امسال عید بریم یکی از شهرهای ایران خودمون مگه چی از خارج کم داره!؟ . . . الکی مثلا ما وضمون خوبه همه ساله میریم خارج !
کسی را دارم که آنقدر برایم کسی هست که نگاهم دنبال کسی نباشد ! . . . الکی مثلا تیریپ عاشقانه برداشتم وگرنه چشمم دنبال همتونه از دم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابام میگه کجا میری؟ میگم دانشگاه! اومده جلو یه چیزی گذاشته جیبم .. در اوردمش دیدم کاغذه..!!!! برگشته باخنده میگه: الکی مثلا من بابای خوبیم بهت پول توی جیبی دادم
رفتم بانک گفتم هیچکی از جاش تکون نخوره :)) همه بخوابین رو زمین o_O بعد گفتم الکی مثلن من سارق مسلحم ^_^ الانم تو کلانتریم اینا این الکی هارو نشنیده بودن … بی شورا مثه خر منو زدن :((((
معلم بلافاصله بعد از ورود به کلاس: سلام. سریع یه برگه سفید از کیفتون در بیارید و بالاش اسمتون رو بنویسید. ( چهار نفر فشارشون افتاد، سه نفر غش کردند و....) . . . . . . . معلم: الکی مثلا امتحان داریم!
کسی سوییچ مازراتی منو ندیده ؟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چیه ؟ منتظری بگم الکی مثلا ؟ بابا جمع کنید ، سوییچم گم شده اعصاب ندارم !! شما دنبال خندیدنین ؟ واقعا که
راستییییییی!!! نتیجه اون تحقیقاتی که درباره ماهیت درهم تنیدگی کوانتوم داشتیم چی شد؟؟ . . . . . . . . . . . . . الکی مثلا اینجا محیط علمیه هممونم الاف نیستیم
2810