2777
2789

نه به نطرم من برای زندگی متٱهلی ساخته نشدم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بله خداروشکر راضیممم

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 

هرگز🥺😓

پشیمون ترینم

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

راضیم گاهی خودم پاچه میگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

خدایش منو مامانمم به زور تحمل میکرد 

الان همسرم خیلی خوبه 

خداروشکر راضیم 

کلا همه زندگیا پایین و بالا خیلی داره 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بله حتما

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
چه عجب شما چند وقت ازدواج کردین؟

چهار سال  دارم میرم تو پنج سالگی زندگی متاهلی

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند