دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب دیگه دخترتون تمیز هستش من جای دهن شون انگاری لباس شون داره غذا میخوره بعد چون به شدت بدغ ...
آره شاید طرز غذا خوردن بچه هم تاثیر داشته باشه من دخترم انقدر وسواسی هست چندبار با پسرعموهای هم سن خودش نشستن غذابخورن کنار لب اونا یدونه برنج یا یه ذره خورشت چسبیده بود این بالا میاورد 😳😳😳😂😂😂
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
آره بخدا آخه بعضی لکه های سرسخت هیچ جوره ازبین نمیرن تقصیر ماشین اوتومات هم نیست مگراینکه مثل قدیم ه ...
چرا عزیزم لکه غذا برای بچه با دوقلو ها از بین میره ولی با اوتوماتیک نه من بچه دارم دیگه حداقل لکه لباس بچه های من نمیره ولی میریم خونه مامانم بدترین لکه هارو دوقلو پاک میکنه
کورال. لباسو خیلی تمیز میشوره ها ولی من همین که میدونم این لباس با کف خشک شده چندشم میشه. ولی درکل اتومات رنگ وروی لباسو زود خراب میکنه مخصوصا لباس بچه رو
گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
آره شاید طرز غذا خوردن بچه هم تاثیر داشته باشه من دخترم انقدر وسواسی هست چندبار با پسرعموهای هم سن خ ...
بیا خوش بحال تون من دخترم حتی اش یا سوپ و عدسی رو با وجود اینکه دوسال ونیمش هستش میگه خودم باید بخورم هرکاری میکنم قبول نمیکنه خوب نصفش میریزه روی لباس هاش
یا موقع برنج و خورشت اول دست میکنه گوشت هاشو جدا میکنه میخوره اخرش میرسه برنجش بعد فکر کن با دست خورشتی میزنه لباس هاش
چرا عزیزم لکه غذا برای بچه با دوقلو ها از بین میره ولی با اوتوماتیک نه من بچه دارم دیگه حداقل لکه لب ...
من دوقلو نداشتم ولی از اتومات راضیم مگر بچه های شماچکارمیکنن آخه مگه میشه اینجوری که همه لباس ها باید کثیف و لک ولوک باشه من فقط لکه انار و شیرکاکائو روبادست میشورم اونم توبعضی پارچه ها بادست هم کامل پاک نمیشه
رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲