پسرم خیلی عصبیه مدام با حرص حرف میزنه اصلا صبر و حوصله نداره هرجا میره میگه حرف حرف من باشه همش گریه میکنه اونقد بلند بلند حرف میزنه از دستش عاجز شدم هرجا میبرم میگن این بچه چرااینقد عصبیه به نظر شما چیکار باید بکنم پیش روانشناس هم میبرم ولی فایده نداره یکی بهش بگه بالای چشت ابروئه درو میکوبه،خودشو میزنه جیغ و داد میکنه خیلی غصه میخورم از دست این کاراش تورو خدا اگه کسی همچین بچه ایی داره و راهکاری بلده بگه 😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای لعنت ب تلوزیون امشب با پسرم بازی میکردم گفت مامان دیگه خسته شدم و سه متر زبونش رو اورد بیرون همو ...
تلویزیون وحشتناکه برا بچه،پرخاشگرو عصبیش میکنه زیر ۵ سال نباید بیشتر یکی دوساعت تلویزیون ببینن،اونم برنامه هایی ک خوت دیدی و مطمعنی بداموزی نداره من خودم شبکه پویا زیاد نگاه میکنم و واقعا چیزایی میبینم ک اصلااا مناسب سن بچه ها نیست و حرفای خیلی بدی میزنن
عزیزم بخاطر همین تلویزیونه اصلا ب کتک و پدرش ربطی نداره،ما رو تو بچگی کم زدن؟؟عصبیو پرخاشگر شدیم؟این حرفای روانشناسی ک رفتار پدرو مادر و کتک تاثیر میذاره اینارو علائمشو تو نوجوانی و جوانی نشون میده
کتک که خیلی کم بیشتر باهاش دعوا میکنم سر این کاراش چون واقعا خجالت می کشم به خاطر این کاراش
منم مثل تو بودم خودمم واقعا عصبی شده بودم برا من تازه فحش هم میده خیلی ابرو برام نذاشته من خیلی گوشش رو میگرفتم الان ده روزه شاید ۳بار گرفتم بخدا روانیم میکرد خیلی بد بود انرژیش خیلی زیاده ۹صبح تا۲شب بیداره در حال دویدن خراب کاری خیلی دارم باهاش راه میام خیلی بهتر شده بخدا شاید تو این ۳ساله ده بار منو بوس نکرده بود اما تو این ده روزه روزی ۵ ۶بار میاد از هرکجام باشه بوس میکنه دیدم تقصیر منم بوده خب منم زود از کوره در میرفتم که حسابش رو برسم الان بهتره تو این دوهفته خوب خوب نشده ها هرازگاهی قاطی میکنه ولی خیلی بهتر شده واقعا میگن از محبت خارها گل میشود بچه من نمیگم خار بود گله واقعا ولی خیلی خیلی خیلی فرق کرده خداروشکر گل تره شده
میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
هر بچه ای ی قلقی داره البته از راهش باید وارد بشی برا پسر من محبتم رو خیلی زیاد تر کردم خیلی هم باها ...
به نظر شما دارو براشون خوبه ؟اخه پسر من یه دفعه از کسی بدش بیاد جیغ و داد را میندازه همش عصبی میشه وقتی با بچه های بیرون بازی میکنه بهشون زور میگه و حتما باید حرف حرف خودش باشه،مثلا اگه کسی بهش بد اخلاقی کنه یا بهش اخم کنه مخصوصا تو خیابون صدبرابر میشه پرخاشگریاش