bosra مدیر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 980 عنوان تشخیص جنسیت با سونو nt + عکس. تورو خدا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 29371 بازدید | 270 پست سلام این سونوی nt خاهرمه لطفا تورو خدا اگه میدونید جنسیتش چیه بگید. در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور... 1401/11/23 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz2026 عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 3 اره گلم هپه چی پیش خدا امکانش هست..ان تی گفته دختر؟ بله .گفت دختر
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 بله .گفت دختر ای جانم درست گفتم پس..انشالله اول سلامت باشه بعدم هر جنسیتی دوس داری برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
نازگل۳۴۴۶ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 17 دکتر جنسیت رو نگفت بهتون؟ نه هنوز.منتظر انومالی ام.گفت دقیق مشخص نیست.تو آزمایش غربالگری همه چی نرمال بود ولی متاسفانه پاپ آ ۲۷/.زده با nt1.6ریسک بیوشیمیایی بینابین زده اینقد نگرانمممم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 نه هنوز.منتظر انومالی ام.گفت دقیق مشخص نیست.تو آزمایش غربالگری همه چی نرمال بود ولی متاسفانه پاپ آ ۲ ... رشد بچه خوب بود؟ اخه بارداری شیمایی به آنومالی نمیرسه و دور از جون بچه سقط میشه خودش..ولی ماشالله بچه صحیح و سالمه برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 نه هنوز.منتظر انومالی ام.گفت دقیق مشخص نیست.تو آزمایش غربالگری همه چی نرمال بود ولی متاسفانه پاپ آ ۲ ... ولی نی نی انگار شمبول داره ها خیلی دختر میخوره ولی حسم میگه شمبولشه پسره برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 برای من چی سلام جنسیت نی نیتون چی بود؟ برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
نازگل۳۴۴۶ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 17 رشد بچه خوب بود؟ اخه بارداری شیمایی به آنومالی نمیرسه و دور از جون بچه سقط میشه خودش..ولی ماشالله بچ ... ایشالا.اره رشدش تو سونو همه چی و گفت سالمه،فقط همون پاپ آ رو پایین زده.ایشالا که چیزی نیست.حالا برای دوروزه دیگه نوبت مشاور ژنتیک گرفتم،ببینم چی میشه.
نازگل۳۴۴۶ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 17 ولی نی نی انگار شمبول داره ها خیلی دختر میخوره ولی حسم میگه شمبولشه پسره اتفاقا خودمم خیلی به اون شومبولش فک کردم😂 دوستمم به شوهرش نشون داده بود گفت شبیه دختره ولی شومبول داره پسره😂
نازگل۳۴۴۶ عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 17 اتفاقا خودمم خیلی به اون شومبولش فک کردم😂 دوستمم به شوهرش نشون داده بود گفت شبیه دختره ولی شومبول د ... ولی الان اونقدر نگرانم که فقط میگم خدددا کنه سالم باشه هرررچی باشه رو تخم چشمامونه
مامان۱شاهان عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 9 سلام جنسیت نی نیتون چی بود؟ سلام عزیزم جنسیت نینی منم میگید
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 ایشالا.اره رشدش تو سونو همه چی و گفت سالمه،فقط همون پاپ آ رو پایین زده.ایشالا که چیزی نیست.حالا برای ... دکترها هرچیزی رو احتمال بالا در نظر میگیرن .شما امیدبه خدا باشه انشالله همه چی درست پیش میره برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 اتفاقا خودمم خیلی به اون شومبولش فک کردم😂 دوستمم به شوهرش نشون داده بود گفت شبیه دختره ولی شومبول د ... آره همون دختر بیشتر میخوره.ولی خب شمبولش شک انداخته دلمون.انشالله هرچی هست اول صحیح و سالم باشه شما هماز نگرانی در بیای برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 فداتشم😘 عزیزمی برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم
ناراب۲ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 3061 سلام عزیزم جنسیت نینی منم میگید بیشتر دختر گلم برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم