2777
2789
عنوان

فراخوان مدلینگ کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13990 بازدید | 152 پست
سلام منم عکس مهراد رو فرستادم
سلام این وبلاگ پسرم مهراده..... براش از خاطرات و روزهایی که میگذره مینویسم..... http://mehrad-93.blogfa.com/ پسرم عاشقانه دوستت دارم اینم لینک عکسش برا ی مسابقه نوروز کوچولوی من http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015042015321466829
الان این مسابقه است یا قراره مدل انتخاب بشه؟؟؟؟ آخه برا ما شهرستانی ها با یه بچه کوچیک تهران رفتن سخته الکی مثلا بهداد من برنده شده
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان رهام خانم تهرانی مهربون چند تا عکس میشه فرستاد؟ از صورت باشه یا عکس اتلیه ای با لباس؟ ______________________________ سلام مامان رهام عزیز شما مجاز به ارسال یک عکس هستید صورت واضح باشه فرقی نداره آتلیه ای باشه یا تو منزل گرفته شده باشه
monic77 میشه جواب سوال منو هم بدید شهرستانی ها نمی تونن شرکت کنند؟ _____________________ سلام روز به خیر محدودیتی برای شرکت کننده ها وجود نداره اما چنانچه انتخاب شدید باید تشریف بیارید تهران
باران خانم تهرانی من عکس کیان طاهری دوست و دوباره فرستادم. اگه باز هم مشکل داشت ممنون میشم خبر بدین. ___________________________ متاسفانه تصویر سفید است عکس خود را مجدد به این آدرس ایمیل کنید salma20y@gmail.com
کاربر مانی یوشی عکس شما هم باز نمیشه. عکس خود را به آدرس salma20y@gmail.com ارسال کنید تا بچه های فنی عکس رو برای فراخوان ارسال کنند
2810