2777
2789
عنوان

فراخوان مدلینگ کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 13990 بازدید | 152 پست
کاربران عزیز کودکانی که انتخاب شدند از طرف دکتر بیبی باهاشون تماس گرفته می شود. نتیجه در نی نی سایت منتشر نخواهد شد.
کودکانی هم که انتخاب نشده اند، عکس آنها در آرشیو دکتر بیبی می مونه تا در ژورنالهای بعدی از آنها استفاده شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اطلاع کسانی که نتونستن ارسال کنن . منم همیشه با گوشی میرفتم رو لینک وو باز نمیکرد امروز با کامپیوتر رفتم لینک باز شد . لطفا با سیستم دیگه ای امتحان کنید تا لینک باز بشه و بتونید عکس و مشخصات نینی هاتون رو بفرستید
کاربران عزیزی که اسامیشون رو اعلام می کنم ، مجدد عکس ارسال کنند. عکس آنها قابل نمایش نیست به فرمت عکس ارسالی هم دقت کنید یا jpg یا png باشد __________________________________ کیان طاهری دوست- فاطمه شفاعی- کیارش فهیمی دانا- النا باقری این دوستان مجدد عکس ارسال کنند
مامان آرتین عزیز روی لینکی که در ابتدای تاپیک قرار داده شده کلیک کنید و عکس کوچولو رو بفرستید اگر مشکلی بود در همین تاپیک اعلام کنید تا برطرف بشه
2810