2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه توکه پا بیاین

273 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۵ هفته و نیمم

موقع فعالیتای خونم مثل ظرف شستن و جابجاکردنشون

بشدت زیر دلم و کمرم درد میگیره

نه جفتم پایینه( البته هفته های اول پایین بود بعد دکترم گفت رفته بالا) و نه طول سرویکسم کمه

بنظرتون طبیعیه؟😣

خسته نکن خودتو کارتو تقسیم کن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

طول سرویکس قطعی نیس که چون کم نیس بعدا کم نشه سعی کن فعالیت زیاد نکنی من طول سرویکسم هفته ۱۲ ۳۸ بود هفته ۱۶ ۳۳ شد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زباد کار نکن،که هفته های بالاتر ضررشو‌میبینی،منکه کار نمیکردم الان همش دور از جون درد و اینا دارم&nb ...

چیکار کنم؟ پس کی کارامو بکنه🤷🏻‍♀️

اخه یه عده میگن فعالیت داشته باشی زایمان خوب و راحتیم داری

جداااا؟😳 نمیدونستم که کم میشه یا خدااا🤦🏻‍♀️

اره بخدا فعالیتتو کمتر کن با بالا رفتن هفته طول سرویکس کمتر میشه فعالیتم داشته باشی که خیلی زود کمتر میشه

چیکار کنم؟ پس کی کارامو بکنه🤷🏻‍♀️ اخه یه عده میگن فعالیت داشته باشی زایمان خوب و راحتیم داری

شرایطا فرق داره اون یه عده نمیدونن طول سرویکس و زایمام زودراس چیه

چیکار کنم؟ پس کی کارامو بکنه🤷🏻‍♀️ اخه یه عده میگن فعالیت داشته باشی زایمان خوب و راحتیم داری

فعالیت از الان؟

کاراتو بکن ولی تو یک هفته هرروز یک کاری انحام بده،من یه روز جاروبرقی فقط آشپزخونه،فردا پذیرایی،ظرفارو بیشتر وقتا به سوهرم میگفتم،لباسارو هم گاهی وقتا خودم یا شوهرم میشست،

2810