2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بردار ندارم ولی دوتا خواهر دارم یکی از یکی پست ترو اشغال تر

هعی🙂

👑ملکه من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه
خواهر داری؟🥺

آره ولی انگار ندارم🙃

👑ملکه من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه
مجردن؟؟ مگ چیکار کردن

هردوشون طلاق گرفتن هرروز یه گند کاری ابرو نذاشتن واسمون هرچی عه دهنشون درمیاد ب مامان بابا میگن بعضی وقتا مامانم از دستشون مث بچه ها گریع میکنه

از وقتی برگشتن یه روز خوب ندیدم😔

هردوشون طلاق گرفتن هرروز یه گند کاری ابرو نذاشتن واسمون هرچی عه دهنشون درمیاد ب مامان بابا میگن بعضی ...

وای چقد پرو.. مامان بابات باید مثه خانواده من بودن خاهرام جرئت ندارن اسم طلاق بیارن مامانم بیچارشون میکنه.. شما زیادی روشون دادین .. خودتم زودتر شوهر کن یا برو سرکار نمیدونم 

پس همدردیم😢

اهوم😢من ک دیگ عادت کردم دنیاست دیگ 

هرکسی فکر منفعت خودشه 

میتونم بپرسم چی شده؟

بخداروزی هزار بار اروز میکنم مرگشونو ببینم بابام تو این مدت ۱۰ سال پیر تر شده مامانم از غم و غصه داره میترکه 

هرگندکاری بگی میکنن ابروواسشون مهم نیست نمیتونیم یه چیزی بگیم هر چی عه دهنشون درمیاد بهمون میگن

2810