2777
2789

بعد از کلی بدو بدو یه خونه خوب پیدا کردیم ک اجارشم ب پولمون میخورد و محله اش هم خوب بود ولی الان زده زیر حرفش میگه منصرف شدم برا اجاره دادن دیگ کلا از همه چی سرد شدم، مثل اینکه قرار نیس ی زره طعم خوشبختی رو احساس کنم 11 ماهه ک با خونواده شوهرم زندگی میکنم😭

خب مگه خانوادش بدجنسن و شمارو اذیت میکنن؟

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگردم

گیر افتادی دسشون

انشاالله آزادی همع😐🌱

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

وا چه عیبی داره خب من جات بودم حتا اگه اذیتمم کنن قبول میکنم اونجا بمونم به شرطی که بعده دو سه سال برم تو خونه ای که واسه خودمه نه اجاره .

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

خب مگه خانوادش بدجنسن و شمارو اذیت میکنن؟

راحت نیستم اصلا و حرف های خواهرشوهرمو نمیتونم تحمل کنم اصلا خوشم نمیاد ازش، دو ماه دیگم هم نینیم ب دنیا میاد با وجود برادرشوهرم اصلا نمیتونم لباس راحت بپوشم

من ۶ساله باهاشون هسم خیلی،بهم سخت گذشت وسط خاهرشوننش بعد ک فاتحه پوست وموم خونده شغالان فهمیدم کم محلی ازفحش بدتره هرجورتاکنن همونجورتامیکنم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
درکت میکنم منم دو سال با خانواده ی همسرم زندگی کردم تو یکی از اتاق های خونشون

کاش بمیرم حتی کشش این شرایطو ندارم، خونواده شوهرت ک تو اون خونه زندگی میکنن چ نفرن؟ 

راحت نیستم اصلا و حرف های خواهرشوهرمو نمیتونم تحمل کنم اصلا خوشم نمیاد ازش، دو ماه دیگم هم نینیم ب د ...

بهت حق میدم خیلی سخته ولی نمیتونی با بزرگتری حرف بزنی که با همسرت حرف بزنه اخه بزرگترا بهتر میتونن مسائلو حل کنن

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....