2777
2789
عنوان

شمارو به حضرت زهرا بیایید آبله مرغان نوزاد 5 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 8374 بازدید | 38 پست
بسیار سخت. بسیار سخت. خدا ب سر دشمن نیاره.مراقب باش نگیره. جاشون جداکن از هم.چون واکسن‌شو نزدن خیلی ...

ای بابا چه کار کنم شهر غریبم هر کاری کنی بالاخره تو یه خونه هستن حالا خودم گرفتم شیر خودم رو میخوره فقط دعا میکنم اگه گرفت خفیف بگیره تو رو خدا دعاش کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببیزحمت بگو چی کار کنم شاید اونموقع سایت نتونستم بیام

انشالله که نگیره. اتاق هاشون رو جدا کنی  احتمالانمیگیره.از همون اول که اقلین دونه هاشو دیدی پوشکش نکن. دائم باز باشه. وگرنه داخل پوشکش پر دونه میشه و دونه های بزرگ . کلا کم لباس نگهش دار. دمای اتاق رو معتدل نگه دار لباسش رو خیلی کم کن. لباس دو سه سایز بزرگتر تنش کن که موقع تعویض لباس اذیت نشه. من از تی شرت های خودم و بچه بزرگم تنش میکردم . ولی پوشک کردم زخم هاش عفونی شد خیلی اذیت شدیم. خیلی زیاد. ی پارچه سبک بین پاهاش بذار. پی پی هم میکنه نباید بشوری باید با دستمال فقط عوض کنی. 

یه نذری بذار نگیره. اتاق ها رو جدا کن. منم گرفته بودم شیر خودم رو هم میخورد.... انشالله که نگیره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
وای خدایا

انجیر خشک‌رو‌خیس کنین آبش رو بدین متاسفانه باید ۱هفتع بگذره روی جوش هاشم پماد بزنید دکترهم ببرید حتماااا

همسرم گرفتن و بعد از جوش زدن کامل رفتن دکتر ۱۵روز کشید تا خوب بشن  منم از اون گرفتم تا چندان ابله زدم سریع رفتم دکتر نداشتم زیاد بشه راستی لباس هاشم گشاد بپوشونین نذارین کسی ببینه 

2805

اسی ببخشی خندم گرفت😂😂

نه بابا چرا بمیره زبونتو گاز بگیرر خواهرزاده منم یک سالگیش آبله مرغون گرفت چیزیش نشد

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤

داداش من دهه ۶۰ تو دوماهگی گرفت الحمدلله بدون دردسر زیاد خوب شد. الان که علم انقد پیشرفت کرده. اصلا چیز ترسناکی نیست. به سختی میفتید ولی خطرناک نیست. ان شاءالله زود و راحت میگذره

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)