2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد یه زن خردادی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 46 پست

با سیاست و خود شیرینن😜خیلی زبون میریزن 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بیشتر ببینید
من خردادی ام  ولی خوب همه میگن به شدت مهربونم  دست ودلبازم ارووووومم و درونگرام اهل مسا ...

کینه ای رو کاملا باهات موافقم

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خردادیم.دمدمی بودم منتها چند ساله ثبات شخصیت پیدا کردم😁ب طالع بینی اینا اعتقاد ندارم ب نظرم مشکلات و تجربیات زندگی آدمو میسازه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
از خصوصیاتت بگو

دمدمی ، فعال، یه وقتایی عجیب و غریب، پر از ایده و برنامه و آرزو ، یه وقتایی تنبل، اجتماعی، حساس، زودباور، مستقل

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

نمیدونم چه طور بگم که ناراحت نشید 

راستش من باتوجه به تجربه ی شخصیم میگم  تا حالا خیلی زن های خردادی دوروبرم بودن و مردهای خرداد زیاد 

یکی از مردها شوهر خودمه یکیش پدرشوهرم یکی از زن ها هم خاله ی خودم 

کلا با خردادی ها نمی‌دونم چرا سازش برام سخته 

مخصوصا زن خرداد که مدام دروغ میگه وهمه چیز رو بزرگ می‌کنه مثلا خاله ی من یا بقیه ی دوستام که خردادین مدام میخوان از آدما بچاپن

لطفاً برای باردار شدنم صلوات بفرستید 
نمیدونم چه طور بگم که ناراحت نشید  راستش من باتوجه به تجربه ی شخصیم میگم  تا حالا خیلی زن ...

شما چه ماهی هستی؟؟

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

من خردادی ام یه قلب دارم ب بزرگی کوه هر کی هر کاری در حقم بکنه یه دیقه بعد یادم میره، تحمل سختی کشیدنم خیللللی بالاست جوری ک پوست کلفت شدم، انگار خدا خلقم کرده فقط واسه تحمل زجر و عذاب 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
شهریور  شاید مشکل اصلی من احساسات رو ترجیح دادن به پول هست که نمیتونم با یک خرداد ماهی راه بیام

وای وای نگو بخدا من یکی از دوستام شهریوری هست اصلا و ابدا باهاش نمیسازم الانم باهم قهریم 

خرداد و شهریور با هم نمیسازن