همه چی میخوره ولی،رشد نمیکنه خیلی ضعیفه دوماه دیگه میره تو ۶ قد ۱۰۰ وزن ۱۵ وزن تولد نزدیک ۴ بود خیلی خوب بود بعدش دیگه رشد نمیکرد هر وقت میرم بهداشت میگن چیزی نمیدی بخوره کلی دکتر بردم دارو خورده فایده نداره ازمایشاتش همش خوب بود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دکتر غدد بردم هیچی نداد چند بار رفتم پیشش ولی،دکتر تغذیه بردم کلی دارو میداد نمیدونم والا چیکار کنم،
طبق نظر دکتر تغذیه پیش برو
دکتر غدد معمولا از نظرهورمون فقط بررسی میکنه دیگه
تو ازمایشهاش ویتامین دی رو چک کردید؟
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر منم ریزتر از همکلاسیاشه اونوقت از همه هم زبوندارتر و شیطونتر اصلا یه وضعیه خب من ...
عزززیزم خدا حفظش کنه من پسرم میگه با قدم مشکلی ندارم 😅تا بهش میگم بخاب یا صبحونه بخور این حرفو میزنه میگه میخام همیطور بمونم .ولی خب بچه های برادرشوهرام که می بینم واقعا ناامید میشم اصلا انگار هر روز رشد قدی دارن لامصبا.اونوقت مال من هر کاری می کنم تکون نمیخوره .عدالت خدارو قربون 😭
خوب عزیزم شوهرت کوتاهه امکان داره ب اون کشیده شاید کلا بچه ات ریزه است اگه دکتر ...
دکتر غدد گفت خوبه دکتر تغذیه گفت سو تغذیه داره بهداشت میگه کمه بعضی دکترای،دیگه هم بردم هر کدوم یه چیزی گفتن نمیدونم چیکار کنم دارو اینا ندادن بهش،به جز تغذیه،اونم داروهای گرون و زیاد بود بچم حالش بد میشد میخورد