2777
2789
عنوان

قد وزن پسر ۵ ساله ام خیلی کمه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12580 بازدید | 175 پست
متخصص تغذیه بردم کلی دارو که معده درد گرفت و بالا می‌آورد  ولی رشدی نکرد آنچنان ازمایشاتش همش،خ ...

سلام عزیزم منم خیلی درگیر این موضوع بودم ولی دیگه گذاشتم یه کم بزرگتر شد ببینم جهش رشدی خواهد داشت یا نه پسر منم اوایل خوب بود بعدش از ۴ ماهگی یه وقفه رشد داشت دیگه مثله سابق رشد نکرد الان ۶ سال تمام قدش۱۱۱ وزنش۲۰ کیلوعه از همه ی هم کلاسیاش کوتاه تره ازمایش بردمش بعد جوابشو متخصص کودکان بردم اونم ارجاع داد متخصص غدد که اونم یه سال بچه ام و کنترل کرد و گفت نیازی به هورمون رشد نداره و احتمالا جهش رشد داشته باشه چون تو اطرافیان همسرمم بود که جهش رشد داشته

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متولد فروردین ۹۷ الان ۵ سال و ده ماه 

چهار سال و ده ماه گلم 

دختر من خرداد ۹۶ عه پنج سال و هشت ماهشه 

اشتباه حساب کردی 

اینم در جواب اون خانم که میگن کدوم مادریه سن بچشو ندونه

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
این طوری که حساب کنید و به  پزشک بگید اون  هم به اشتباه میفته چون بچه رو با قد و وزن یک سا ...

پزشک خودش حساب میکنه کاری به حساب کتاب ما نداره الان مشکل من اینه دکتر و بهداشت میگن قد وزنش پایینه ولی کاری نمیکنن فایده نداشته تا حالا 

مادر شوهرم ۶ تا بچه داره شوهر من اخری 

میگه همش بقیه میگفتن این اخری کوچولو و قد کوتاهه 

و نمیدونم به کی رفته تو فامیل 

و حتی مسخره اش میکردن داداشیا و اجیاش ک تو به دایی فلانی رفتی 

مادر شوهرم میگه یهو شروع کرد به رشد الان از بقیه بچه ها خیلی بلند تره و خوش هیکل و خوش چهره تر قدش ۱۹۵ 

حالا فک کنید من ۱۶۸ام😑

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم
پسر منم،زیر خط بود بهداشت گفت 

خب نگرانی نداره دکتر دیگه ببرش 

هنوز وقت هست تا بلوغش 

منو شوهرم کوتاهیم خانواده هامونم کوتاهن خانواده ی شوهرم که دیگه خیلی ریزن قطعا پسرمم مثل خودمون میشه دکتر میبرم که لااقل کوتاه نرمال باشه مثلا همون ۱۷۰باباش دیگه کوتاهتر نشه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هم دردیم،پسر من دو سال و چهار ماهشه اصن رشد نمیکنه،نوزادی خیلی تپل بود همه میگفتن هر روز چاق میشه مهراد،کاش از شیر نمیگرفتم هیچ وق،از شیر گرفتم چوب کبریت شد😑

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤
پزشک خودش حساب میکنه کاری به حساب کتاب ما نداره الان مشکل من اینه دکتر و بهداشت میگن قد وزنش پایینه ...

نگران نباش من فکر کردم واقعا شش سالشه برا یه بچه نزدیک ۵ سال درسته قد و وزنش زیر نرماله ولی خیلی کم نیست گفتم پسر منم کم غذاست و مهر ۹۷ هست قدش بالای ۱۰۰ هست اما دقیق یادم نیست اما وزنش ۱۵ کیلوئه.

.
پزشک خودش حساب میکنه کاری به حساب کتاب ما نداره الان مشکل من اینه دکتر و بهداشت میگن قد وزنش پایینه ...

عزیزم از بچه ک انتظار نداری قدش از شما و شوهرتون بلندتر بشه؟ تا ب سن بلوغ برسه 40 50 سانت رشد میکنه بعدم تو بلوغ یهو 10 یا 20 سانت رشد میکنه و تمام