2777
2789
عنوان

تریدر. یا شغل دیگه 💜💜

10810 بازدید | 26 پست

بچها کار تریدر دقیق چی 

بنظرتون میصرفه توی این حیطه کار کردن 

پیشنیازش چی میشه اگه راجبش میدونین برام توضیح بدین ممنون میشم 

واینکه چون دانشجوهم نیاز به کار دارم ولی نمی‌دونم چکار ممنون میشم کمکم کنید 💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نامزد من بعد از یه سال آزمون و خطا تازه راه افتاده و روزانه حداقل ٣ تومن درمیاره

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
بیشتر ببینید

من نمی‌دونم دقیق چیه ولی بورس و بازارهای مالی خارجیه فک کنم و میگن خیلی خیلی اطلاعات میخواد یعنی بدون اطلاعات رسماً باختی و باید اساسی آموزش ببینی سرمایه اولیه نسبتا داشته باشی و صبر صبر صبر کنی تا نتیجه بده شاید یهو بعد پنج سال و بعد بارها ضرر سود بکنی و برعکس 

تریدر کارش خرید و فروش سهام و ارز دیجیتال و ایناست... باید دوره هاش رو بری یاد بگیری سالها کار کنی تا یک تریدر موفق باشی ممکنه بخوری زمین سرمایتو از دست بدی ولی پشتکار دلشته باشی موفقی من یکی از اقوام نزدیکم سالها تو این کار هست بارها زندگیشو گذاشت سرمایش از دست رفت ولی نومید نشد و ادامه داد الان بذلی خودش یک تریدر حرفه ای شده و بسیار پولدار

بدون اموزش فقط پولات میره برو کلاس هاش 

می‌دونم عزیزم بالاتر هم گفتم  مسئله با دوره های ندارم فقط گفتم یه توضیح کوچولو می‌خوام ک کسی توضیح خاصی نداد 

وگفتم پیشنهاد کارهای دیگه ک باز کسی انگار نخونده حرفام 

می‌دونم عزیزم بالاتر هم گفتم  مسئله با دوره های ندارم فقط گفتم یه توضیح کوچولو می‌خوام ک کسی تو ...

عزیزم من خودم تو ارز دیجیتال هستم صرافی کوینکس کار میکنم صرافی هایی که خوب هستن بای بیت و کوکوین و کوینکس هستن واسه ایرانی ها اگه تو اینکار بری پولدار میشی و اینکه با سرمایه کم شروع کن اگه کلاس ها رو هم نمی تونی بری تو کانال ها عضو شو سیگنال بگیر خرید و فروش کن اون کانال ها هم پولی هست با اینکار درامد دلاری داری و موفق میشی تو اینستا هم ارزینکس رو فالو کن برادر من با ارزینکس میره جلو سیگنال میگیره یک میلیون باید ماهی بدی تا سیگنال بگیری

برای دوره مشکل ندارم فقط دوره چه کسی ؟؟

من دوره شرکت نکردم دوسال تو اینکار هستیم ولی خوب خیلی پول از دست دادیم به خاطر بلد نبودنمون الان سیگنال میگیریم وبا اون جلو میریم دوره ببین تو شهر خودتون یا تهران چه کسی بهتر اموزش میده بزن گوگل میاره