2777
2789

نمیدونم چرا اینجورم حسم ب شوهرم مث رفیقه مث رفیقا باش رفتار میکنم  اونم همینجوره البته همه حرفی بهم میزنیم حس زن شوهری نداریم دیدین بعضی زنا چقد از شوهرا میترسن و خیلی پیشش مودبن من اصلاا برعکسم😐بعد اهل محبتم اصلاا نیستم  ولی شوهرم چرا قربون صدقه و اینا میره ولی من باور نمیکنم نمیدونم چرا متنفرم از حرفا عاشقانه بعضی زنو شوهرا چطور انقد احساسین و رمانتیک بازی در میارن و اهل سوپرایز و فلانن ما دوتا اینجور نیستیم از سالگرد ازدواج و تولدو سوپرایز نفرت دارم فقط ب اون میگم برام کادو بخر 😀زورگوام .رفتارام بچگانن ۲۱سالمه شوهرم میگ انگار من باباتم ن شوهرت😑😐مثلا ساعت ۱۲شب پا میکوبم میگم من خوراکی میخام باید حتما بره بخره نخره قهر میکنم  سر غذا باهم دعوامون میش چون دوتامون شکمواییم🤣😐مثلا خوراکی ک میاره اون انتظار داره من نخورم باهم بخوریم ولی من تا اون بیرونه میشینم همروو میخورم اصلا برفکرش نیستم .نمیدونم چرا اینجورم از خودم بدم میاد رفتارام دخترونه نیس ..تنها چیزی ک دارم وفادارم  صاف و ساده ام .و قیافمم اوکیه همین ..

منم عین خودتم حس میکنم قربون صدقه هاش و دوست داشتنش واقعی نیس🥲🤦🏻‍♀️

میشه‌ برای خوشبختیم صلوات بفرستی 💚 نه تو می مانی نه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی. به حباب نگران لب یک رود قسم  کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت   غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند💙☃️❄️                   
بیشتر ببینید

حاجی پشمام 

البته بیشترش مربوط به سنتم هستا بزرگتر بشی بهترم میش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تحت تاثیر رمانای ابکی تلگرام قرار گرفتی

بعدشم نگورفتارم دخترونه نیست همینکه قهر میکنی و خودتو میگیری ینی خیلیم بلدی 

ولی این روشا تا یه مدت جوابگوه 

بعد از مدتی از چشمش میفتی یعنی چی این لوس بازیا

تعلیق شدم باز اومدم

عزیزم حتما پیش یع مشاور برو 

می‌تونه کمکت کنه که چطور بتونی احساساتتو بهتر ابراز کنی  

میشه لطفا اگه نمیخواید جواب بدید لایک نکنید؟ مرسی🗿 ماه تنهاست اما ستاره های درخشانی دورشه:)🌚✨

من الان یه مادرشدم واینجوریم😂 زیاد سخت نگیر... اگ بگمت یبار سراینکه نصف ساندویچموخورده بود ی هفته قهرکردم باوردمیشه؟ هرهفته تامیرسه ازسرکار من لباس پوشیده اماده دم درخونه وایسادم ک منوببره برام خوراکی بخره.. اون سرش ب کارای خودش گرمه من میشینم عروسک بازی میکنم.. روزی ک اومده بودن خاستگاریم اوناداشتندراجب ازدواج ح میزدن من تواتاق بادخترخواهرام داشتم تیرکمون بازی میکردم😂