2777
2789
عنوان

دارم میرم جواب ام آرآیموبگیرم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
سونوگرافی تلویزیونی: رحم از نظر اندازه و پژواک طبیعی است یک ساختار هیپر پژواک بیضی شکل به اندازه 14x ...

مال خواهر شوهرم چون دکتر گفته عمل کن ومعلوم هم نیست بهوش بیای یانه بعد هم گفته احتمال بدخیم هم داره

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
میشه منظورش از زبان ساده برام بگی

عزیزم یه پولیپ آندومترداره که اندازشم زیادبزرگ نیست ولی دکترهاهرضایعه ای ازبدن برمیدارن میفرستن پاتولوژی بگونترسه دختردایی من یه میوم۶سانتی داشت که دکترازش قبل عمل امضاهم گرفته وگفته شایدمجبوربشن رحموبردارن ولی برنداشتن جوابشم خوشخیم اومد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یه پولیپ آندومترداره که اندازشم زیادبزرگ نیست ولی دکترهاهرضایعه ای ازبدن برمیدارن میفرستن پاتو ...

پولیپ با فیبروم فرق داره درست

2803
آره پولیپ میوم فیبروم هرکدوم یه چیزی هستن وهرکدومشوبردارن میفرستن پاتولوژی

ممنونم شما چون ام ای ار زن داداشم رو تفسیر کردین توتاپک تون فرستادم شرمنده ببخشید

2804
فدات عزیزم سوالی داشتی درخدمتم

والا زن داداشم فیبرم داره وچهار ماه خون ریزی شدید داره باهیچ قرصی هم قطع نمیشه باید عمل کنه بچه کوچیک داره وبچه مدرسه ای نمیدونه چکار کنه

2805
والا زن داداشم فیبرم داره وچهار ماه خون ریزی شدید داره باهیچ قرصی هم قطع نمیشه باید عمل کنه بچه کوچی ...

درکش میکنم عزیزم منم دوتابچه مدرسه ای دارم وواسم سخته عمل کردن دکترم گفت تابستون بیاعمل کنم

درکش میکنم عزیزم منم دوتابچه مدرسه ای دارم وواسم سخته عمل کردن دکترم گفت تابستون بیاعمل کنم

زن داداشم میخواد بعد عید عمل کنه ولی خون ریزی داره

2801