2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزدلم خدابچتونگه داره

مرسی عزیز دلم 

اصلا نگران نباش هیچی نیست برو بخواب

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
بیشتر ببینید
حتما داره سکسکه میکنه دختر منم زیادتو دلم سکسکه میکرد شبیه ترکیدن حبابه😍

مگه سکسکه مال ماه آخر نیست؟

ایشون تو هفتع ۲۸ عه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
چجوری با روغن نزدیکی میکنین؟ 😂 یعنی انقدر تنگه؟ 

خیلیا این مشکلو دارن منم همینم بدون لوبریکانت تا بحال نزدیکی نداشتم ۳ ساله. بعد زایمانم تغییری نکرد همچنان با ژل میتونم فقط

۲۹هفته،نمیدونم منم استرس اینو دارم لوبریکانت نداشتم مجبورشدم 😖😖😖😖

عفونت میشی ولی بچه طوریش نمیشه آخه کیسه آبه 

به دکترت بگو اصلا رابطه تو این هفته درسته؟ حتما با مشورت دکتر باش گلم خدا بچتو حفظ کنه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

ببین خانوم عزیز 

از زمان بارداری دهانه رحمت بسته شده و تا زایمان باز نمیشه 

طول آلت مردانه اونقد بلند نی ک ب سرویکس بخوره و خطری ایجاد کنه 

جنین هم داخل محفظه آب خودش جاش آمنه 

روغن بچه هم هیچ اشکالی نداره خیلیا رو دیدم با روغن بچه و زیتون و وازلین و ایطو چیزا نزدیکی داشتن اما سعی کن ژل مخصوص خودش رو (لوبریکانت)استفاده کنی

قند عسل من

ابنشالا که چیز مهمی نیست ولی درکل تا ۳۲هفته احتیاط کن که اینشالا خطر رفع بشه.به دکترت بگو که اگر لازمه نزدیکی فعلا نداشته باشی یا محتاطانه تر باشه.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشتر ببینید