2777
2789
عنوان

یه مامان نادمم بیاین عوام کنید بلکه از عذاب وجدانم کم شه

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 86 پست
اره همه اینارو به خودم گفتم ولی چه فایده مهم اون لحظه بود که باید خودمو کنترل میکردم. کاش مادر نمیشد ...

پیش میاد عزیزم عیب نداره عذاب وجدان نداشته باش بهشون محبت کن یادشون میره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی نمیخام ناراحتت کنم ولی یکی از اشنا هامون سر بچش داد زده و جارو دستی ام طرفش پرت کرده بعد بچه تا اومدن شوهره پشت پرده قایم شده  شوهرش از سرکار اومد بچه نهارشو خورده با باباش و پدرشم خوابونده بچه رو یه دفه بچه بیدار میشه حالت تشنج و کف میکنه میبرن بیمارستان میبینن قنده پونصد به بالاس و خلاصه دور از جونه بچه هات و بچه هام فوت میکنه من بهت گفتم شاید تو گوش کنی من که بیشتر وقتا کتکشونم میزنم 😔

عزیزم بچتو بیدار کن نزار بخابه 

چرا؟ این اتفاق ساعت ۷ افتاد بعدشم کلی بازی کردیم بروفن دادم و الان خوابیده 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اسی نمیخام ناراحتت کنم ولی یکی از اشنا هامون سر بچش داد زده و جارو دستی ام طرفش پرت کرده بعد بچه تا ...

وای خدای من . طفلکی چندسالش بود؟ خدا به دلشون صبر بده

اره همه اینارو به خودم گفتم ولی چه فایده مهم اون لحظه بود که باید خودمو کنترل میکردم. کاش مادر نمیشد ...

اخه چکار کردی که میگی لیاقت ندارم خسته بودی اونم فضولی کرده توهم واکنش غیرارادیت بود شد تجربه برات همین الانم فضل مریضیه پسر من پسر جاریم بچه دوستم در عرض یک هفته تب کردن بعدشن اف زد دهانشون الان این ویروسخ اومده بعد تبشون نمیتونن چیزی بخورن دهن اف میزنه همین

حالا شده دست خودت نبوده اما ادم هایی که برای شکستن ظرف غصه میخورن و نمیفهمم. عمر ادمیزاد هم تمام میش ...

اخه این هفته سومین بارشه ظرف میشکونده خیلی بی دقته من عصبی شدم که نباید میشدم میدونم شکستنی مال شکستنه ولی نمیدونم چم شد یهو

اخه چکار کردی که میگی لیاقت ندارم خسته بودی اونم فضولی کرده توهم واکنش غیرارادیت بود شد تجربه برات ه ...

نه من خیلی وحشتناک شده بودم عین دیوانه ها جیغ و داد میزدم خاک توسرم ظرف ارزش داشت اصلا اخه فقط همون رولت خوریم مجلسی و شیک بود ولی بازم ارزش یه تارموی بچه هامو نداشت

ولی اسی دیگه تولد نگیر که بخای اینطوری خسته بشی به قول دخترم ما چی از تولد میفهمیم فقط داد و بیدادش ...

اره والا همینو بگو منو چی به این کارها با دوتا بچه بی عقل و کوچیک

من مشکل زیاد دارم تو بچگی مادرم خیلی باهام بد رفتاری و خشونت داشت واسه همین من الان اینجوریم 

مادر من خیلی خوب هست اصلا باهام بدرفتاری نداشته من چرا اینجور شدم

ان شالله چیزی نیست چون گفتی میلرزید 

آره انگار سردش باشه پتو گذاشتم روش خوب شد یکم نوازشش کردم. ولی چون از خواب پاشد یهو دید من گریه و جیغ و داد میزنم خیلی ترسید. وای خاک تو سرم خدا منو ببخشه چه کاری کردم بچه طفلی😢😢

2810