2777
2789

دخترم خیلی لاغر و ضعیف دکتر بودم کلی آزمایش ویزیت دادم دکتر فقط این شربت داد برای سیستم ایمنی هست اخه این میخواستم شربت برای چاق شدن و رشد بده 😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر منم کلاس سوم هر کی ببینه فکر میکنه کلاس اولیه بخدا انقدر ناراحتم چون واسش کم نمیزارم چرا اخه باید بچه من انقدر ریز بمونه 😭😭 ولی خیلی از همکلاسی هاش میبینم اصلا مادراشون بهشون نمیرسه چقدر رشد کردن تپل شدن 

منم پسر دوسال و نه ماهشه بدغذا و بی اشتها و لاغره اینو چندماهه میدم باز نسبت به قبل خیلی بهتره   ...

اشتهاش باز شده خوبه پس خدا کنه روی دختر منم تعصیر بزاره خسته شدم از بس هر چی میخرم براش تو تنش زار میزنه از بس پوست استخونه

منم پسر دوسال و نه ماهشه بدغذا و بی اشتها و لاغره اینو چندماهه میدم باز نسبت به قبل خیلی بهتره   ...

اره منم بچه های دیگه رو میبنم خوراکی راحت میخورن بچه من خوراکیای خوشمزه حتی مضراشم دوست نداره چیپس واینا همیشه با قاشق دنبالشم باز اینو میدم بهتره 

شوهرمم هی میگه نمیرسی به بچه روزای تعطیل که خونس میبنه با چه عذابی دوقاشق غذا میخوره ولی وسطش قطع نکن مداوم بده

فقط لبخند بزن 🫶🏻
از وزنش نسبت به سنش عقب که نیست؟ دکتر چی گفت؟ کمبود وزن که نداره؟

دخترم دقیقا ۸نیم سالشه ۷سانت قدش کمه و ۸کیلو وزنش کمه😥 دکترش هم گفت رشد بچه ات خیلی کنده . این شربت بخوره تا ۴ماه بعد بیار دوباره آزمایش بدیم ببینیم اگه رشد نکرده بود مجبوریم آمپول هورمون بزنیم😔

دخترم دقیقا ۸نیم سالشه ۷سانت قدش کمه و ۸کیلو وزنش کمه😥 دکترش هم گفت رشد بچه ات خیلی کنده . این شربت ...

اینو بده قطع هم نکن حتی یه روز شیره گوشت هم درست کن نخورد با یه چیزی قاطی کن هرروز اونم بده قوت میگیره ایشالا که درست شه 

فقط لبخند بزن 🫶🏻