2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی و سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4871 بازدید | 37 پست
فداتشم.  اره چرا نتونه راه بره فقط باید همکاری کنه و ورزش کنه و ناامید نباشه.  بله من مید ...

بله از وقتی بابام زمینگیر شده قدر چیزایی رو میدونیم که قبلا ازش شاکی بودیم 

برا نا امیدی و لجبازیش چیکار کنیم؟ به نظرتون چند جلسه به زور ببریم درست میشه؟؟؟ خییییلی به شدت لجبازه و حرف هیچکس گوش نمیده . داشتین همچین مریضی که بعد چند جلسه همکاری کنه؟ در حدیه که داداشم به زور ورزشش میده فحش ناموسی بهش میده😔

خدایی سلطنت حق رینیرا بود   
بله از وقتی بابام زمینگیر شده قدر چیزایی رو میدونیم که قبلا ازش شاکی بودیم  برا نا امیدی و لجب ...

این احتمالا همون حالت حواس پرتی و افسردگیه. فک میکنه میخواین اذیتش کنین.  بهتره یه روانپزشک هم ویزیتشون کنه و دارو بده بهشون.  اگه براتون سخته ببرینش فیزیوتراپی بیرون، فیزیوتراپ بیارین خونه.  تو خونه احساس راحتی بیشتری میکنه و احتمالا همکاریش هم بیشتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دل . سکته مغزی واقعا یکی از اتفاقاتیه که همه چیزو از آدم میگیره. ولی خوشبختانه بعضی از افراد بعد از سکته مغزی با انجام یه سری تمرینات توانایی از دست رفته خودشونو تا حدودی می تونن برگردونن. یکی از بستگان ما به تازگی توی سن خیلی کم سکته مغزی کرد ولی خوشبختانه تا حدودی به زندگی برگشت. اگر شماهم تو اطرافیانتون کسی رو دارید که توانایی حرکتی خودشو از دست داده، بهتون پیشنهاد می کنم از فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی توی یکی از بهترین کلینیک های فیزیوتراپی انجام بدین. 

سلام عزیزای دل . سکته مغزی واقعا یکی از اتفاقاتیه که همه چیزو از آدم میگیره. ولی خوشبختانه بعضی از ا ...

سلام. منم کاملا با حرفتون موافقم. میشه آدرس کلینیک فیزیوتراپی رو که مراجعه کردن رو بدید؟

سلام. منم کاملا با حرفتون موافقم. میشه آدرس کلینیک فیزیوتراپی رو که مراجعه کردن رو بدید؟

والا کلینیک فیزیوتراپی سایا، آشنای ما رفته . خیلی از دکتر همتایی تعریف می کردند. یه مقاله هم درباره فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی هست تو سایتشون، تو این مقاله یه سری تمرینات گفتن که خیلی به درد میخوره.

والا کلینیک فیزیوتراپی سایا، آشنای ما رفته . خیلی از دکتر همتایی تعریف می کردند. یه مقاله هم دربار ...

مرسی عزیزم واقعا لطف بزرگی کردی. امروز اولین جلسه فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی رو برای پدر شوهرم که سکته کرده بود رفتیم. عالی بودن کادر درمانیشون. اگه جواب گرفتیم ازشون حتما میام میگم که بهشون مراجعه کنید.  

[QUOTE=273713073]پدر من هشت ماهه سکته کردن سمت راست فلج بود سه ماه اول هر روز فیزیوتراپ اوردیم دستشون به کار افتاده ن ...[/QUOT

سلام‌ببخشید ممکنه درخواست دوستی مو قبول کنید در مورد بیماری پدرتان سوال داشتم.

فداتشم.  اره چرا نتونه راه بره فقط باید همکاری کنه و ورزش کنه و ناامید نباشه.  بله من مید ...

سلام

ببخشيد من واسه تقويت عضلات پدرم كه سكته كرده و دچار تحليل عضلات شده ميخوام دستگاه فيزيوتراپي دكتر هو رو بخرم

فقط شك دارم جرياني كه ميده واسه تسكين درده يا تقويت عضله

شما كه فيزيوتراپ هستيد ميشه منو راهنمايي كنيد

ممنون

سلام ببخشيد من واسه تقويت عضلات پدرم كه سكته كرده و دچار تحليل عضلات شده ميخوام دستگاه فيزيوتراپي د ...

دستگاه هایی ک تو بازار هست اصلا معتبر نیست.  فقط باید دستگاه کلینیکی بخرین.  اونم باید اول از پزشک یا فیزیوتراپیست تاییدیه بگیرید 

عزیزم معتبر نیست.  من دیگه کارم اینه. بخوای نتیجه ببینی بدون سوختی و عوارض دیگ فقط کلینیکی بخر. ...

اخه كلينيكي رو به شخص نميدن پرسيدم فقط به بيمارستان و فيزيوتراپ

مجوز خونگي فقط اينا دارن

2810