پس از سکته مغزی، مغز ما نمیتواند سلولهای جدیدی را تولید و جایگزین سلولهای آسیبدیده کند، اما با شروع تمرینات و تحریکات فیزوتراپی، مغز این توانایی را دارد که سلولهای سالم اما نامنظم خود را دوباره مرتب کرده و توانایی از دست رفته را جبران کند. بعد از ابتلا به سکته مغزی، توانبخشی به مغز کمک می کند تا مهارت هایی که توسط سکته متاثر شده اند را مجددا یاد بگیرد. در واقع فیزیوتراپی سکته مغزی شامل فعالیت ها و درمان هایی است که به مغزتان برای تطبیق یافتن با آسیب ناشی از سکته مغزی کمک می کند. ادامه مطلب
فداتشم. اره چرا نتونه راه بره فقط باید همکاری کنه و ورزش کنه و ناامید نباشه. بله من مید ...
بله از وقتی بابام زمینگیر شده قدر چیزایی رو میدونیم که قبلا ازش شاکی بودیم
برا نا امیدی و لجبازیش چیکار کنیم؟ به نظرتون چند جلسه به زور ببریم درست میشه؟؟؟ خییییلی به شدت لجبازه و حرف هیچکس گوش نمیده . داشتین همچین مریضی که بعد چند جلسه همکاری کنه؟ در حدیه که داداشم به زور ورزشش میده فحش ناموسی بهش میده😔
بله از وقتی بابام زمینگیر شده قدر چیزایی رو میدونیم که قبلا ازش شاکی بودیم برا نا امیدی و لجب ...
این احتمالا همون حالت حواس پرتی و افسردگیه. فک میکنه میخواین اذیتش کنین. بهتره یه روانپزشک هم ویزیتشون کنه و دارو بده بهشون. اگه براتون سخته ببرینش فیزیوتراپی بیرون، فیزیوتراپ بیارین خونه. تو خونه احساس راحتی بیشتری میکنه و احتمالا همکاریش هم بیشتره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزای دل . سکته مغزی واقعا یکی از اتفاقاتیه که همه چیزو از آدم میگیره. ولی خوشبختانه بعضی از افراد بعد از سکته مغزی با انجام یه سری تمرینات توانایی از دست رفته خودشونو تا حدودی می تونن برگردونن. یکی از بستگان ما به تازگی توی سن خیلی کم سکته مغزی کرد ولی خوشبختانه تا حدودی به زندگی برگشت. اگر شماهم تو اطرافیانتون کسی رو دارید که توانایی حرکتی خودشو از دست داده، بهتون پیشنهاد می کنم از فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی توی یکی از بهترین کلینیک های فیزیوتراپی انجام بدین.
سلام. منم کاملا با حرفتون موافقم. میشه آدرس کلینیک فیزیوتراپی رو که مراجعه کردن رو بدید؟
والا کلینیک فیزیوتراپی سایا، آشنای ما رفته . خیلی از دکتر همتایی تعریف می کردند. یه مقاله هم درباره فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی هست تو سایتشون، تو این مقاله یه سری تمرینات گفتن که خیلی به درد میخوره.
والا کلینیک فیزیوتراپی سایا، آشنای ما رفته . خیلی از دکتر همتایی تعریف می کردند. یه مقاله هم دربار ...
مرسی عزیزم واقعا لطف بزرگی کردی. امروز اولین جلسه فیزیوتراپی بعد از سکته مغزی رو برای پدر شوهرم که سکته کرده بود رفتیم. عالی بودن کادر درمانیشون. اگه جواب گرفتیم ازشون حتما میام میگم که بهشون مراجعه کنید.