2777
2789
عکس اول :لمینیت  عکس دوم :کامپوزیت  حالا خودت قضاوت کن ، کدوم ظرافتش بیشتر و نچرال ...

بااين عكسها مقايسه نكن

واقعي رو بيين

من ديدم لمينت طبيعي تر هست

كامپوزيت اگه كسي خيلي سفيد كار كنه با دندونش مشكل داشته باشه اصلا طبيعي در نمياد

كامپوزيت اصلاحي با رنگ دندون فقط ارزشش رو داره

مثلا كسي ك بين دوتا دندون جلويي فاصله داره با رنگ خود دندونش كار كنه ارزش داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بايد بريد پزشك تشخيص بده!

من خودم ٧ واحد لمينيت دارم

دندان هام اوكي بود

و تغيير رنگ داشت و لب پر شده بود

و حساس.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

اگه سنت كم هست ارتودنسي انجام بده 

اگه زير ٣٠ ٣٥ هستي ك اصلا سراغ كامپوزيت و لمينت نرو 

مشكل دندونت با ارتودنسي حل كن چون ميگي كج هست و فك كوچيك داري

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نزدیک ۳۰ منشی دکترم میگه تاسال جدید ۳۵هم میرسه👨‍🦯خودم باقیمت سال۹۹انجام دادم ۲۶ البته دوفکه این ...

واای چه گرون

ممنون عزیزم جواب دادی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏