2777
2789
من رفتم سونو فندوقمو دیدم قلبش میزد الهی شکرت خدا قسمت همتون کنه فقط خدا میدونه از ۸که رفتم تا نوبتم شد چند بار مردمو زنده شدم فقط خدا میدونه من۷هفته و چهار روزم ولی گفت ۶هفته و ۴روز
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فایزه خانوم مبارکه....خوش بحالت...من با اینکه رفتم و دکترم گفت قلبشو دیدم بازم همش ترس اینکه نی نیم نباشه توی دلمه...دکترم برای یکشنبه بازم برام سونو نوشته ... هیچ علامتی هم به جز بی قراری ندارم ...
سلام دوستای گلم، مامانای بهمنی بیاین بگید چطوری به همسرتون و خانواده هاتون خبر بارداری تون رو دادین؟
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
من امروز رفتم سونو گفت جنینی نمیبینم 😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم گفت دوباره ازمایش خون بده دو هفته دیگه بیا سونو ، به حساب اخرین پریودم الان باید 7 هفته باشم نمیدونم چرا جنین رو ندید ، یعنی حامله نیستم ؟ دکترم گفت ازمایشت مثبت بوده هورمانت بالا بود امگان نداره باردار نباشی ، ولی گفت ممکنه خورده باشه ، نمیدونم یعنی چی دولاره ازم ازمایش گرفت گفت دوروز دیگه بیا جوابشو بگیر
خدایا شکرت برای همه چیز دوستت دارم ❤❤❤❤
اخرین پریودم 18 اردیبهشت بود ، هر جور حساب میکنم اینقدر نباید کوچیک باشه که دیده نشه جنین ، خوندم بچه ها هفته 6 رفتن سونو جنین تشکیل شده صدای قلبشم چک کردن ، پس چرا برای من نشون نداد ؟ یعنی زود رفتم ؟ من نی نی دومم هست ، سر دخترم اینجوری اینجوری نبودم اول 7 هفته صدای قلبشم شنیدم
خدایا شکرت برای همه چیز دوستت دارم ❤❤❤❤
سلام مامان ثنا مرسی عزیزدلم، الهی نینی شما هم به سلامتی بیاد بغلت. اصلا نگران نباش، همه چیز دست خداست، اگر داده خودش نگه میداره اگه به صلاحمون باشه. راضی ام به رضای خودش
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
2810