2777
2789
عنوان

بیماری لوپوس، کسی تجربه داره

3089 بازدید | 11 پست

خالم چندین ساله درگیره. بچه هم دکتر بهش اجازه نداد بیاره. بعد این همه سال داروخوردن بیماریش خیلی تشدید شده. این سری بستریش کردن. غدد لنفاویش درگیر شده. ی امپول بهش زدن گفتن از این ب بعد هر هفته باید بیاد بزنه 😢یعنی این بیماری درمان نداره؟ خیلی دعا کنید براش خیلی حالم بده. لطفا هرکس دکتر خبره ای در این زمینه توی تهران میشناسه بهم معرفی کنه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرمنده خواهر زاده منم دکتر این بیماری رو تشخیص داده...اولین علایم مادرتون چی بود

عزیزم متاسفم. ب مدت یکسال درد شدید قفسه سینه میشد. دکترا هی میگفتن ریه ش مشکل داره اسپری اسم بهش میدادن. هردکتری میرفت نمیفهمیدن. تا اینکه فک کرد مال معدشه و رفت دکتر گوارش. اون دکتر براش ازمایش نوشت گفت یا تب مالت داری یا رماتیسم. جوابش ک اومد. رماتیسم بود رفت روماتولوژی گفتن لوپوسه و بستری شد. خیلی خدا بهش رحم کرد ب خاطر دیر تشخیص دادم ای اس ارش ب 97 رسیده بود و دم مرگ بوو

عزیزم متاسفم. ب مدت یکسال درد شدید قفسه سینه میشد. دکترا هی میگفتن ریه ش مشکل داره اسپری اسم بهش مید ...

ایشالله خدا خودش شفا بده عزیزم...خواهر زاده من کم خونی شدید داشته ضعف شدید بدنی...سرگیجه...بردن بیمارستان دفع شدید خون...کلی خون بهش تزریق کردن که گفتن این بیماری رو داره...۱۸سالشه..حالا نمیدونم تشحیصشون درست بوده یان...چون علایمش با خاله شما انگاری فرق داره

پیوند استخوان چرا؟ خدانکنه

عزیزم اطلاعات درست ندارم ولی برای بیماری های مربوط به خون پیوند مغز و استخوان انجام میدن و میگن اقوام درجه یک بیشتر نمونه هاشون باهم تطابق داره . انشالله که خاله شما نیاز به پیوند نداشته باشن . چند نوع بیماری خون هست ، لوسمی لوپوس آنمی و......

لوسمی که خدایی نکرده و دور از همه باشه سرطان خون هست ، آنمی هم کم خونی هستش و لوپوس هم باز یه جور بیماریِ خون هستش

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
ایشالله خدا خودش شفا بده عزیزم...خواهر زاده من کم خونی شدید داشته ضعف شدید بدنی...سرگیجه...بردن بیما ...

عزیزم دفع خون اولین باره میشنوم. مطمئنید زخم معده یا روده نداره؟؟؟؟؟؟ ب نظرم حتما بره ی دکتر خوب. بیشتر دفع خون مال زخم معده میشه

ایشالله خدا خودش شفا بده عزیزم...خواهر زاده من کم خونی شدید داشته ضعف شدید بدنی...سرگیجه...بردن بیما ...

عزیزم اگه لوپوس باشه esr, wbcو خیلی فاکتورهای خونیش بهم ریختست. عفونت خونش بالاست؟ 

عزیزم دفع خون اولین باره میشنوم. مطمئنید زخم معده یا روده نداره؟؟؟؟؟؟ ب نظرم حتما بره ی دکتر خوب. بی ...

سلام عزیزم‌..اره بخدا مثلا بیمارستان بود میگفتن ۱واحد خون باز اومده پایین‌..هی خون تزریق میکردن.نه از معده نبود سونو کردن...

عزیزم اگه لوپوس باشه esr, wbcو خیلی فاکتورهای خونیش بهم ریختست. عفونت خونش بالاست؟ 

نه فقط   اولین بار هم از کم خونی شدیدی که یهو گرفت بهش شک کردن بستری شد ازمایش زیادی گرفتن تخصصی ...دفع خون زیاد داشت..گفتن بیماریش اینه لوپوس...شما میگن یعنی تشخیصشون اشتباه بود...