2777
2789
عنوان

واسم خواستگار اومده بود

331 بازدید | 18 پست

خاله و مادرش اومده بودن

ازوقتی اومدن هیچیییی نگفتنا فقط نگا کردن به صورتمو نظر دادن

خالش میگفت من ۳ تا عروس دارم انقدر قشنگن همش میگفتم خدا کنه عروس خواهرمم خوشگل باشه که دیدیم خوشگله

مادرش میگفت اره شبیه دخترم هستی

یعنی یه حرف درست حسابی از دهنشون درنیومدا

تمام حرفشون راجب قیافه من بود

😐

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونا اومدن فقط قیافه ببینن چی بگن آخه

چیزا مهم تر

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
چند سالتونه عزیزم؟

۱۹

خوب بعد میزنن هول نکن دختر

اره فردا دوباره میان

به پسره علاقه دارم

بابام یکم مخالفه

دعا کن فردا همه چی حل شه❤

مرحله بعدی

اره فردا دوباره میان

به پسره علاقه دارم

بابام یکم مخالفه

دعا کن فردا همه چی حل شه❤

هرچی صلاحته همون بشه به امید خدا

ایشالله

۱۹

خب عزیز دلم چه توقعی داری

کسی که داره خواستگاری یه دختر ۱۹ ساله میاد، ملاکش جز ظاهر چی باید باشه؟ 

شما عملا هنوز وارد اجتماع نشدی ولی داری وارد زندگی زناشوویی میشی

جز ظاهرتون برای ازدواج تو این سن هیچ ملاک دیگه ای نمیشه داشت

راه زندگیتو پیدا کن، بعد زندگی مشترکتو شروع کن. نترس قحط الرجال نیومده

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
خب عزیز دلم چه توقعی داری کسی که داره خواستگاری یه دختر ۱۹ ساله میاد، ملاکش جز ظاهر چی باید باشه؟&n ...

میدونم ولی شرایط اینطوریه واسه همین عجله داریم

یه چی بگم اینا رو بذاری رو سرت 

ما چهار تا خواهریم 

سه تا خواهر مجرد بودیم 

خواستگار اومدن ۶ ۷ تا خانم خییییلی چاق 

روی مبلها فقط ۴ نفرشون جا شدن 

هیچی دیگه 

قشنگ یکیشون گفت 

این که عینکیه ...منو گفت 😵‍💫

اینم که لاغره و درازه ...خواهربزرگم رو گفت 

این حالا یه چیزی بهتره ...خواهر کوچیکم رو گفت که ۱۳ سالش بود و یکم تپل بود 

فکرش رو بکن 

مادرمم طبق معمول لال 

فقط دنبال شوهردادن بود 

خواهر اولیم رو ۱۵ سالش بود شوهر داد دامادمون ۳۰ ساله بود 

خواهر بزرگم که میشه دومی پاشد رفت طبقه پایین داد زد اسم ما رو گفت 

ما رفتیم پایین 

بعد از توی راه پله گفت هر چی گفتم بگید 

دیگه سه تایی توی راه پله بلند گفتیم هری هری گمشید بیرون یالا و فلان 

پا شدن رفتن 

مادربزرگشونم بود اومد توی راه پله کفش بپوشه داشت التماس میکرد ببخشید این بچه یه حرفی زد 

خواهرمم گفت بیجا کرد مگه گوسفند انتخاب میکنید مگه ما اجازه دادیم برا خواستگاری که اینطور میگه 

دیگه رفتن 

ولی باز مادرمم بدبخت کرد همین خواهرم رو شوهرش داد ۱۹ سالش بود جدا شد طفلی 

بعد چند سال شوهر کرد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه چی بگم اینا رو بذاری رو سرت  ما چهار تا خواهریم  سه تا خواهر مجرد بودیم  ...

وایی ادم میمونه بخنده یا گریه کنه..‌😐😂😐😐😂😂😂😂

واقنم فکر میکنن اومدن لباس بخرن که با این دید نگا میکنن

چه رویی داشتن اون خانماا واقعا