2777
2789

سلام ، من گرافیک دیزاینر هستم و تقریبا تا آخر سال کارم رو شروع میکنم ، و به تعدادی بازاریاب اینترنتی( digital marketing) (فعلا 5 نفر) نیاز دارم.

همکاری ما به این صورته که من چند ویس رو برای شما ارسال میکنم که درباره ی فروش آثار هنری و یک سری مسائل این چنینی هستش و اطلاعاتی در زمینه گرافیک برای شما توضیح میدم و بعد از اون تست میکنیم .

بعد از اون اکانت پشتیبان رو به شما میدم و شما در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام ، تلگرام ، ردیت ، سایت های فریلنسری و .. فعالیت میکنید . و در ازای هر کارفرمایی که شما معرفی کنید ، ۱۵٪ مبلغ قرارداد به شما تعلق میگیره ، تعرفه ی لوگو هم از ۵۰۰ هزار تومان برای کسب و کارهای کوچک شروع میشه تا ۵ میلیون ، اما قیمت رایج ۱-۲ میلیون هستش ، و یعنی برای هر پروژه ای که کارفرما ایرانی باشه به شما ۱۵۰-۳۰۰ هزار تومان داده میشه. اما پروژه های خارجی که میطلبه شما به یک زبان خارجی مسلط باشین ، همون ۱۵٪ مبلغ برای شما در نظر گرفته میشه و قیمت هر پروژه ۵۰۰-۲۰۰۰ دلار هست . و حداقل این قیمت (۵۰۰ دلاری)میشه ۲۲ میلیون تومان و پونزده درصدش میشه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان.

دلیل اینکه یک ماه و نیم زودتر این تاپیک رو زدم هم همینه که فرصت کافی باشه تا آمادگی لازم رو برای دیجیتال مارکتینگ کسب کنین😍 من هم تا اون موقع پیج رو اماده میکنم

اگه مایل به همکاری هستید لطفا همینجا بگید و درخواست دوستی بدین ، ممنونم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بازاریابی اینترنتی هستش باید مشتری پیدا کنین و درصدی از اون برای شما میشه

وارد کار بازاریابی اینترنتی شدم سال قبل واقعا بدترین کار که کلی به شخصیت وشغل آدم توهین میشه جوری آموزش میدادن میبایس واس فروختن محصول وپیدا کردن مشتری التماس کنی بقیه رو،، واس پیداکردن زیرمجموعه التماس کنی بقیه رو واین کلی آبرو ریزی میشد و تمام سودش واس اون بالا سری ها بود که زیرمجموعه شون داشت بزرگتر میشدو سود اصلی رو اونا به جیب میزدن کار پنبه ریز رو میگم کلا از این کارها بدم اومده

وارد کار بازاریابی اینترنتی شدم سال قبل واقعا بدترین کار که کلی به شخصیت وشغل آدم توهین میشه جوری آم ...

میدونم ولی این برای شرکت های بزرگه از این نمونه ها زیاد دیدم. ولی کار ما فرق میکنه و میخوام همکاری خوبی با چند نفر از دوستان داشته باشم . من نمیتونم به تنهایی کارفرمای زیادی پیدا کنم و نیاز دارم که کسی باشه تا کمک کنه تا بیشتر دیده بشه کارهام . نمیخوام  خودم یا بازاریاب ها برن بگن که مثلا بیاین از ما خریداری کنید و به قول شما التماس که بیاین از ما بخرید نه . فقط اینکه تبلیغ کنید و اگهی هایی که در سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی هستن بگین که کارامون ایناست و  سابقه مون اینه و ..  خلاصه اینکه یکم تبلیغ بشه و قطعا خودتون بیشتر از من با روش های بازاریابی اشنا هستید . فقط مطمین باشید که این با چیزی که گفتید فرق داره و با یه درصدی از پروژه توافق میکنیم و قرارداد رو مینویسیم.