سلام ، من گرافیک دیزاینر هستم و تقریبا تا آخر سال کارم رو شروع میکنم ، و به تعدادی بازاریاب اینترنتی( digital marketing) (فعلا 5 نفر) نیاز دارم.
همکاری ما به این صورته که من چند ویس رو برای شما ارسال میکنم که درباره ی فروش آثار هنری و یک سری مسائل این چنینی هستش و اطلاعاتی در زمینه گرافیک برای شما توضیح میدم و بعد از اون تست میکنیم .
بعد از اون اکانت پشتیبان رو به شما میدم و شما در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام ، تلگرام ، ردیت ، سایت های فریلنسری و .. فعالیت میکنید . و در ازای هر کارفرمایی که شما معرفی کنید ، ۱۵٪ مبلغ قرارداد به شما تعلق میگیره ، تعرفه ی لوگو هم از ۵۰۰ هزار تومان برای کسب و کارهای کوچک شروع میشه تا ۵ میلیون ، اما قیمت رایج ۱-۲ میلیون هستش ، و یعنی برای هر پروژه ای که کارفرما ایرانی باشه به شما ۱۵۰-۳۰۰ هزار تومان داده میشه. اما پروژه های خارجی که میطلبه شما به یک زبان خارجی مسلط باشین ، همون ۱۵٪ مبلغ برای شما در نظر گرفته میشه و قیمت هر پروژه ۵۰۰-۲۰۰۰ دلار هست . و حداقل این قیمت (۵۰۰ دلاری)میشه ۲۲ میلیون تومان و پونزده درصدش میشه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان.
دلیل اینکه یک ماه و نیم زودتر این تاپیک رو زدم هم همینه که فرصت کافی باشه تا آمادگی لازم رو برای دیجیتال مارکتینگ کسب کنین😍 من هم تا اون موقع پیج رو اماده میکنم
اگه مایل به همکاری هستید لطفا همینجا بگید و درخواست دوستی بدین ، ممنونم 🥰