2777
2789

من خودم اصن خنگ جبهه نگیرید 

منظورم با همه نیست با چهل درصد جامعه است 

موقع حساب کتاب میشه همه صفررر 

یکی دوتام نبود ازین کامنتا یه سریا ک لایکشون کرده بودن یه سریام دیدن ضایع شدن پاک کردن 

نمیدونم گریه کنم یا بخندم 💔

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفتاد و نه میلیارد و چهارصد ملیون و خورده ای تومنع دروغ میگه این اگر حسابدار بود تا الان باید خونه زندگیشو میفروخت تاپان میداد من خودم یبار بجای شیش ملیون شصت ملیون جابجا کردم صابکارم داشت سکته میکرد خالا ب حساب اشنا زده بودم پس گرفتم ولی خب درکل خواستم بگم گاهی حسابدار ها هم میتونن گیج بزنن 

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀
ولی من خدایی درست خوندم اما بخاطر مبلغش نشون شوهرم دادم اونم گفت میلیارده

خیلیا درست خوندن خیلیام مثل اینا بودن 

بعدم فهمیدم میگن لیسانس فوق لیسانس بیکار داریم براچیه سواد ندارن مدرک دارن

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
هفتاد و نه میلیارد و چهارصد ملیون و خورده ای تومنع دروغ میگه این اگر حسابدار بود تا الان باید خونه ز ...

تاپیک دروغ بود 

دارم میگم یه سریا چقدر خنگن 

خیلیا درست خوندن خیلیام مثل اینا بودن  بعدم فهمیدم میگن لیسانس فوق لیسانس بیکار داریم براچیه س ...

همیشه کسایی که ادعا دارن و قاطعانه حرف میزنن بی شک هیچی حالیشون نیست

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
من اینو دیده بودم اینقدر تاسف خوردم تو اون تاپیک حتی حرفم نزدم گفتم میخواد س ساعت الان بحث کنی باهاش ...

خلی داغونه اوضاشون بعد میگ لیسانس دارم اونم لیسانس بیست سال پیش

یه مشت بی‌سواد مدرک دارن

همیشه کسایی که ادعا دارن و قاطعانه حرف میزنن بی شک هیچی حالیشون نیست

قبول دارم به قول دکتر شریعتی ایناانقدی ک ب غلط خودشون پافشاری میکننما به درست خودمون نمیکنیم

2810