2777
2789
عنوان

به شوهرم زنگ زدم برای کادو روز مرد.....با حرفاش دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 2252 بازدید | 132 پست

من تو زندگیم به این نتیجه رسیدم هیچ وقت خودمو برای کسی به زحمت نندازم (به غیر از مامانم) از هیچ کسم توقع نداشته باشم الانم روز مرد جوراب خریدم اگه خودش هدیه بهتر دوست داره باید بیشتر پول بزنه به حسابم والاا روز زنم خودم گفتم کادو نمیخوام (چون وضع مالیمون یکم بده) اونم در عوض برام کیک و شام از بیرون خرید کلی هم خوش گذشت ناراحتم نشدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😅😅این مناسبتها ینی زندگیه همرو ریخته بهم ..😅😅بی خیال بابا حتما نباید چیزی بخرین که..واجب نیست بخ ...

من هم تولدش هم روز مرد اول صب با ی بوس وتبریک تمومش میکنم..راحت..هروقت دلم خواست میخرم کادو..😅👌

خدایی تو بحث رفیق هیچی برا گفتن ندارم چون شوهرمن زیاد اهل رفیق بازی نیست اصصصصللللااااا ی رفیق داشت ...

مال منم زیاد نداره یه دونست ولی ،به اون بیشتر از من اهمیت میده ،بهشم میگماا میگه تو دیوونه ای اینطور نیست

2803
عزیزم از حرفات معلومه خیلی سختی کشیدی.امیدوارم خدا به دلت آرامش بده.راستش من از اینکه زیاد تلاش کنم ...

فدات عزیزم همچنین❤ب نظر من ادم باید همچیو بسپاره دست خدا خیلی بهتره

😅😅این مناسبتها ینی زندگیه همرو ریخته بهم ..😅😅بی خیال بابا حتما نباید چیزی بخرین که..واجب نیست بخ ...

والا بخدا کوفت بگیره یهو برا من جلو مردم قاطی میکنه مرتیکه 

هرچی مناسبت و تولده یلدا و ولنتاین و روز زن و مرد ریختن تو زمستونا وقت سر خاروندن نداریم عجب گیری کردیم والا

2804
والا بخدا کوفت بگیره یهو برا من جلو مردم قاطی میکنه مرتیکه  هرچی مناسبت و تولده یلدا و ولنتاین ...

ول کنین بخدا..تو طول سال کلز وقت هست ی تبریک ساده کافیه نهایت ی گل..مو اصلو خوشم نمیاد ازین مناسبتها قبول ندارم..

2805
منم دیگه بار اخرم بود براش کادو گرفتم خیلی تو ذوقم زد🥲

من خودم بخاطر حساسیت زیادی که دارم 

خرید هم که برم شاید برای خریدن یه مانتو چند روز بگردم !

اما اگر بایه ادمی که سریع میپسنده و میخره برم 

منم میتونم سریع انتخاب کنم و بخرم !

حالا شاید طرف مقابل شما هم 

به هر دلیلی  که خودش میفهمه این کارو انجام داده !

اما بهای زیادی نباید بدی 

هر چیزی اندازه ای داره !

ول کنین بخدا..تو طول سال کلز وقت هست ی تبریک ساده کافیه نهایت ی گل..مو اصلو خوشم نمیاد ازین مناسبتها ...

کاش همه مثه شما باشن هرچی میریم جلوتر مراسم ها تجملاتی و لاکچری میشه هرچقد گرونیه مردم بیشتر خرج میکنن

2801