2777
2789
عنوان

رژیم پسرزایی یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله همچنین برای شما♥️تو همین سایت تاپیک زیاده اگه پریودی منظم داری تخمک گذاریتو پیدا کن

همیشه بین بیست دو تابیست چهار

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم راستیتش من پارسال یه مدت رژیم‌گرفتم و چندباراقدام کردم اصلا جواب نداد رفتم دکتر گفت کیست ...

انشالله که چیزی نیست گلم بسلامتی بدنیا بیاد 

اهان من رژیم گرفتم این ماه اولمه نمیدونم چقدر طول میکشه یکم کم تحملم🤭

انشالله که چیزی نیست گلم بسلامتی بدنیا بیاد اهان من رژیم گرفتم این ماه اولمه نمیدونم چقدر طول میکشه ...

فداتشم عزیزم انشالله ک زودی جواب میگیری😍فقط یادت نره ب شوهرت عرق کاسنی بده وقبل رابطه خودتو باجوش شیرین بشور وهمسرت یه لیوان قهوه بخوره وازروز پری بشمار روز ۱۴ رابطه داشته باش انشالله ک این ماه مامان میشی بهم خبربده😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتشم عزیزم انشالله ک زودی جواب میگیری😍فقط یادت نره ب شوهرت عرق کاسنی بده وقبل رابطه خودتو باجوش ش ...

عزیزی❤️

انسالله گلی یعنی فقط شوهرم عرق کاسنی بخوره خودم نیاز نیست؟

اره اینارو دکترم گفته تو تشت اب ولرم و جوش شیرین بشینم 

عزیزی❤️انسالله گلی یعنی فقط شوهرم عرق کاسنی بخوره خودم نیاز نیست؟اره اینارو دکترم گفته تو تشت اب ولر ...

اره عزیزم شوهرت بخوره تواگ بخوری بچه دخملی میشه اینارودوستم ک سه تاپسرداره گفته قسمت نشد ک من سررژیم باردار بشم الان نمیدونم نی نی چیه ولی امیدوارم مال هردومون اول سالم باشه بعد پسمل بشه😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم شوهرت بخوره تواگ بخوری بچه دخملی میشه اینارودوستم ک سه تاپسرداره گفته قسمت نشد ک من سررژیم ...

عه نمیدونستم منم صبح نصف لیوان خوردم

انشالله عزیزم ❤️خیلیم ممنون برات راهنماییت🥰❤️

عه نمیدونستم منم صبح نصف لیوان خوردمانشالله عزیزم ❤️خیلیم ممنون برات راهنماییت🥰❤️

فداتشم عزیزم اره شمادیگ‌نخورموفق باشی🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810