2777
2789

از دیشب گلو درد و گوش درد منو کشته تیر میکشه انگار سیخ کردن توی گوشم 😭😭😭راهکاری برای بهتر شدنش دارید؟ میترسم برم دکتر امپول بدن درمان خانگی میخوام😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سرماخوردی عفونت کرده اینطوری شدی قرص چرک‌خشک کن فگ‌گنم‌ خبت گنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اگر عنبرنسارا داری دود کن بنداز توی یک شیشه بگیر در گوشت

اگر سیر داری یه دونه سیر رو آتیش بزن بنداز تو شیشه دودش رو بگیر تو گوشت

انشاءالله موثر باشه

تو شیشه که میندازی قشنگ دهانه شیشه رو کیپ کن رو گوشت که همه دود بره تو گوشت

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دوربرت کسی هست به بچه شیر بده ،شیر مادر یه قطره بریز تو گوشت ،آب روی آتیشه ،من خودم چندبار اینجور شدم انجام دادم ،حتی برای پسر خودم مدتی پیش گوش درد داشت از شیر خودم یه قطره ریختم تو گوشش فوری آروم شد ،تا حالا دوربرم خیلی هارو دیدم انجام دادن ،چیزیشون هم نشده