2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطر من ماهواره هم مثل تلویزیون خودمون.شما ماهواره رو محدود کنی اینترنتم میتونی محدود کنی؟آدم باید خودش خط قرمزاشو بشناسه.ما که داریم ولی انقد سرمون سلوغه که وقت فیلم دیدن نداریم.فقط اخبار میبینیم...
منم معتقد بودم ماهواره پاکی و برکت خونمو از بین میبره ما باید تو این دنیا به سوی بهتر شدن پیش بریم نه بدتر شدن چی میخوایم به بچه هامون یاد بدیم راحت بودن روابط زن و مرد؟بد حجابی؟نداشتن حیا؟بی احترامی؟و.... تو خونه ای که میشه نماز خوند .قرآن خوند.دعا خوند و ارزشهای واقعی دینمون و یاد دادو معنویت و بیشتر کرد چرا با ورود یه سری چیزا این معنویت و کمرنگ کنیم میشه به جای اینکه ساعتاها نشست پای فیلم یک صفحه قرآن خوند آره ممکنه تاثیر نذاره ممکنه استفاده درست ازش بشه اما همون استفاده ها رو میشه از کتاب ها هم کرد نمیشه همیشه نشست بچه ها رو کنترل کرد که چی ببینن چی نبینن
خدایا معنویت بیشتری نصیبمون کن
اومدی اینجاگفتی که دودل شی؟من داشتم بدیه مدت دیدم زیادتوخونه دعوامیشه وقتی جابجاشدیم وقت نشدوصلش کنیم زندگیم آروم شددیگه وصلش نکردیم تازه اکثراخاموش بودحوصله م سرمیرفت روشن میکردم
سلام[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ما داریم نه سریال نگاه میکنم فقط شبکه کارتون و موسیقی و اموزشی و خبر گاهی فیلم سینمایی روز دنیا هیچ تاثیر بدی برامون نداشته کنار ماهواره مطالعه اینترنتی و نواختن سنتی موسیقیم تو خونه داریم همه چی ارومه نه من ونه همسرم رفتارش عوض شد مهم اینه تو از یه وسیله چی بخوای و استفاده کنی
2810