2777
2789
عنوان

قبول نکردم شوهرم ماهواره بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 4543 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از مهمترین دلایل بلوغ زودرس در دختران امروزی ماهواره هست .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
شمسیا درسته عزیزم ولی خب چه نیازه این چیزها رو دید من خودم تو ماهواره فقط سریال فیلم میبینم
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
مهدا جون افرین منم شوهرم چند روزه میگه ماهواره بخریم مندگفتم نه دوست ندارم منم معتقدم ماهواره حرمت ها رو از بین میبرم خونه و خچنواده حرمت داذه
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر  ۰۱۱۴۴۲۲۳۶۱۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 
سحرتاک جون سیاست ترکیه سکولاریسم و روی اوردن به تجدد و اروپایی شدن برای پیوستن به اتحادیه اروپاست میخواد از حالت اسیایی خارج شه و وصله ناجور نباشه تو اتحادیه اروپا چه بسا هم که تا حالا اروپا قبولش نکرده بشدت هم جامعه اش دو قطبیه یه طرف نسل قدیم چسبیده به مذهب و سنت یه طرف نسل جدید که غربی و تجدد گرا هستن
ماهواره اگه خوب باشه بدیش بیشتره
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر  ۰۱۱۴۴۲۲۳۶۱۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 
بچه ها نیاز به توهین نیست که تو اقوام ما همه دارن جز یه خواهر شوهرم خب دوست نداره دیگه مهی جون نمیدونم والا ولی به هر حال تو زندگی من تاثیری نزاشته تازه این فیلم ها برای منه ادم بزرگ هست که دیگه فرق خوب و بد رو میدونم
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
نخاستم بگم براتون بده موضع گیری نکنید خاستم نظرتونو بدونم ب هر حال هرچی باشه ادمو ک از خدا دور میکنه خیلیا بهشون ثابت شده
خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران
میگن مجنون اینقدرغرق درلیلی بوده که ازروسجاده نمارگزاراردمیشده ونمیدیتشون بجای القاوتلقین این طرزفکری که دارین به همسرتون القاکنید که یه مجنون واقعی باشه کسیکه همسرشو دوست داره عالمی هم اززنان زیباجلوش بزارن بگن انتخاب کن حتی نگاهشون هم نمیکنه
سحرتاک جون درسته خوب آدم عاقل و بالغ که با دو تا سریال شخصیتش عوض نمیشه . شما کار درستی میکنی و فقط به قصد تفریح نگاه میکنی سریالهای ترکیه رو من اون پستم در جواب اینکه چرا اصلا ترکیه اینا رو میسازه بود دوستم سوتفاهم نشه
2810