2777
2789
عنوان

درمان گیاهی تنبلی تخمدان+عکس

6219 بازدید | 32 پست

سلام دوستان این تجربه شخصی یه کاربره تو نی نی سایت کل گوگل رو زیر و رو کردم خسته شدم اینکه میگفت عالیه و خوب شدم شما تجربه ای دارین؟ این دارو ها مضر نیستن؟

چرا انقد زیاد شده 🥲

منم هستم 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا هیچ تاثیری نداره مشکل ما استرس و مقاومت به انسولینه باید این دو تا رو درمان کنیم که متاسفانه گیاهان دارویی خیلی کمک چندانی نمیکنه!ولی چای سبز خوبه ضد التهابه

proud femenist  
من رازیانه سیاه دونه زیره با خود عناب و تخم شوید برام قاطی کرذ ی خانوم داد بهم گف تو روزای پری دم کن ...

من یه مدت رازیانه خوردم پرولاکتینم بالا رفت 

بعد تو خود پریودی میگن رازیانه خونریزی رو شدید میکنه خطرناکه

نمیدونم منم این تاپیکو دیدم چای کوهی هم خریدم چون یه نفر دیگه هم میگفت خوبه ولی یکم بیشتر تحقیق کردم دیدم میگن مصرفش تو پریود خوب نیس و نمیدونم مصرفه زیادش خوب نیس 😕۳روز اخر پریودیم خوردم فقط ترسیدم ادامه بدن 

این ماه هم تخمدانام بیش از حد تحریک شده بود البته دارو هم خورده بودم 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین