من شوهرم خیلی نیاز جنسیش بالا هست و هرشب رابطه میخواد کلا جرات ندارم ی لباس خوب توخونه بپوشم...خیلی مهربون دست دل باز حتی تو رابطه هم به فکر خودش تنها نیست اما خسته شدم یه دختر۸ ماهه هم دارم ک خیلی خستم میکنه کارای خونه و ....اینا هم یه طرف...هرشب رابطه واقعا خسته کنندس. چکار کنم ب نظرتون؟ شما چندباردرهفته رابطه دارید؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
اسی ما هم هرشب رابطه داریم حتی یه موقع هایی هم دوبار در روز میشه
اماهم هر دو مون گرمیم و من راضی ام
هم همسرم تو خیلی از کارای خونه کمکم میکنه و شب خسته نیستم
حتما با شوهرت صحبت کن عزی م
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴