2777
2789

☹️

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ميخواي بيشتر معروفشون كني؟حداقل كسي رو فالوو كن كه چيزي ازش بادبگيري 

اشپزي هنري چيزي حتي اونا كه طنزن ارزششون بيشتر از كاسه بشقابيه يه زحمتي برا محتوا ميكشن

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
نیکا فلاحی  اسکل اینستاگرام  یکی مث اون میلیونی  بعد رپرامون باید زیر 1m فالوور دا ...

اره دیدی یه پیجایی هستن اینقدر مطالبشون خوب و مفیده حتی به ۱۰۰ کا هم نرسیده بعد یسری بچه و اسکل و علاف میلیونی فالوور دارن که حتی یه دونه هنرم ندارن موندم این فالووراشون چی میزنن اینا رو دنبال میکنن و گندشون میکنن

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿