2777
2789
حتما ابلاغی بوده یا دیگه لزوما باید میرفته بنده خدا یاهرشرایطی که هست مثل اینه شما با خلبان ازدواج کنی بعد بگی راضی نیستم پرواز کنی مثلا الجزایر فقط برو مشهد!!!
خودتو ناراحت نکن جون سودی نداره فقط ضعیف میشی شنیدم اوضاع ارومتره
حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم گفت چشمم تنگ نیست ک عشقمو فقط واسه این دنیا بخوام من تا ابد میخوامت اازه با این حرفش آتیشم زد دیگه انقد با مشت زد زدم تو سینش دستمو گرفته میگه بخدا زود برمیگردمباید برم مث حضرت زینب باش صبر کن صبر میگم چرا چرت میگی من اصلا صبور نیستم هودت میدونی محمد اینه هدیه سالگردمون امروز سالگرد عروسیمونه دکمین سالگرد و من کلی برنامه کیک و اینا داشتم ک ب باد رفت بجاش تا صب گریه کردم ای خدا دلم آشوبه
میفهممت سخته اما عزیزم صبور باش تو جهادی که اون میکنه توام شریک شی واقعا ما از امثال ش گن عزیزم درکت می کنم خیلی سخته ولی صبور باش بزار تو اجر جهادی که همسرت انجام میده توام شریک شی واقعا ما از امثال شوهرت و خانواده هاشون ممنونیم
اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
ان شالله سالم برمیگرده عزیز ـ خودتو ناراحت نکن ـ
دوستان من همراه با همسرم ک مربی قرآن هست قرآن ختم میکنیم برای اموات ..اگر کسی خواست درخواست بده ..هم هدیه ای برای امواتتون میفرستید هم من پولی دستم میاد ...هر ختم قرآن برای اموات ۳۵۰ میگیریم ..دعا ها و زیارت ها هر کدام ۲۰ ..هر ختمی خواستید ۳۰ ..(با رعایت کامل اعراب ..) 
خیلی لحظات عاطفی وقشنگی بوده .زود میاد ایشون میرین جشن میگیرین باهم حالا شاید بد نباشه یکم از خونه برین بیرون منزل مامانی خریدی کتابخونه ای جایی .ادم حالش که بد باشه تو خونه نفسش میگیره انگار
حال متکلم از کلامش پیداست
انشالا که همسرت صحیح و سالم برمیگرده و یه جشن مفصل میگیرین. امیدت به خدا باشه دوستم

السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا (ع). خدایا هزاران مرتبه شکرت. انشاالله همه به آرزوی قلبیشون برسن. آمین

سپیده جان ان شاالله همسرت سالم برمیگرده پیشت به نظرم اینجور اطلاعات رو و فضای مجازی نباید پخش کنی عزیزم به خاطر امنیت خودت و همسرت فکر کنم به خانواده های عزیزان مدافع حرم اینها رو قبلا باید گفته باشن
دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...