2777
2789
عنوان

تکون خوردن زیاد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 34 پست
من فک میکنم از ظهر همش در حال تکون خوردنه دیگه بخدا پیر شدم بس استرس کشیدم 

نترس هیچی نمیشه بابا 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشی عزیزم دیگه چیزی نمونده🥰

فدات عزیزم❤️❤️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

به خدا سپردمش همش استرس و نگرانی دارم بخاطرش که سالم بدنیا بیاد 

منم این اخرا استرسم خیلی بیشتر شده ی جورایی وحشت زده شدم چجوری میخوام زایمان کنم چجوری نگهش دارم. حتی معلوم نیست دکترم سزارینم کنه یا نه 

من هم چند روزه که با این قضیه درگیرم.هر دو ثانیه حرکت داشت.الان یه روزه یکمی بهتره انگار.دوتا ماما رفتم،بیمارستان رفتم.دکتر خودم هم رفتم منشیش که من هیچ وقت نمی‌بخشمش به قدری من رو توو بارداری اذیت کرده گفت نمی‌رم اینو از دکتر بپرسم!خلاصه که دو بار قلبش رو چک کردن و یک بار سونو دادم چیزی نبود.دیگه نمی‌دونم مشکل چیه

چقدر دوستت دارم‌ خدا
من هم چند روزه که با این قضیه درگیرم.هر دو ثانیه حرکت داشت.الان یه روزه یکمی بهتره انگار.دوتا ماما ر ...

از من پسرم تکوناش خوبه تقریبا شیطونه ولی از دیروز ظهر تا الان همش داره تکون میخوره یا خودشو جمع میکنه 

من هم چند روزه که با این قضیه درگیرم.هر دو ثانیه حرکت داشت.الان یه روزه یکمی بهتره انگار.دوتا ماما ر ...

گلم شما فهمیدین چرا بچه اتون انقدر تکون میخورده ؟منم الان همین مشکل برام پیش اومده ۴روزه

گلم شما فهمیدین چرا بچه اتون انقدر تکون میخورده ؟منم الان همین مشکل برام پیش اومده ۴روزه

سلام عزیزم من دیر پیام شما رو دیدم.خداروشکر هیچ مشکلی نبود عزیزم فقط ماشالله خیلی شیطونه☺️همین

چقدر دوستت دارم‌ خدا
2810