دوست هرزه ی مجرد یا متاهلی که وارد زندگی دونفر دیگه شدی ، قصدت چیه؟ از این کار چه سودی میبری ؟ از اینکه یه زندگی و خراب کنی و باعث گریه های دائمی همجنس خودت بشی چی عایدت میشه ؟ شاید تو بخاطر سرگرمی ، کمبود نیاز عاطفی ،مالی یا جنسی ، بخاطر تنهایی یا هر دلیل دیگه ای خودتو به یه مرد متاهل بچسبونی، یا نه ، مرد متاهلی به تو پیله شه و تو بهش پا بدی . آخرش که چی ؟ جز اینه که چند صباحی اندکی توجه و محبت از سمت اون مرد ببینی و اندکی خوشگذرونی و بعد یه مدت هم کات و تمام ؟؟؟
برای تو همینه ولی برای زن یا نامزد اون مرد جور دیگه ای رقم میخوره ،بعد از فهمیدن خیانت شوهرش جور دیگه ای زندگی میکنه ، بذار بهت بگم چجوری...
روزا و شبای اول رو با گریه و افسردگی و هزار فکر و خیال ( طلاق ، رسوا کردن شوهرم و اون زن هرزه ، خودکشی و و و ) میگذرونه ، اعتمادی که داشت رو به کل ازدست میده و تا عمر داره باید با شک و دودلی کنار اون مرد زندگی کنه ، ممکنه خشم و عصبانیتش از شوهرش و سر بچه هایش خالی کنه و بچه ای رو که از گوشت و پوست و خون خودشه اذیت کنه ، ببین دوست هرزه تبعات این خیانت برای اون زن به کنار ، میدونی برای تو چه تبعاتی داره؟ اگه به خدا ایمان داری که میدونی وعده داده هرکار خوب و بدی رو بی جواب نذاره ( فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره ، فمن یعمل مثقال ذره شراً بره) .. اگه خدایی رو نمیشناسی قانون طبیعت و قانون کارما هست ، طبق قوانین طبیعت هرعملی ( چه خوب ،چه بد) عکس العملی داره . تو خوبی کن نتیجه خوبیت برمیگرده به خودت ، بدی کن نتیجه بدیت برمیگرده به خودت .
شوهرم بارها به من خیانت کرد ،یکی از زنای هرزه بی آبرو همسایه مون بود که ازشوهرش جدا شده بود و آوار شده بود روی زندگی یه نفر دیگه ، مَرده صیغه ش کرد و اون خونه رو خرید و دادگاه زنده با دخترش (حاصل ازدواجش با شوهر سابق) زندگی کنن..این زنها حتی روی زندگی اهالی اون مجتمع هم آوار شده بود و زندگی منم خراب کرد (هرچند شوهرمم مقصره ، بلاخره کرم از خود درخته) انقدم بی آبرو و کثافت بود که بارها بهش اخطار دادم تو زندگیم سرو کله ش پیدا نشه ولی تاثیری نداشت واگذارش کردم به خدا فقط خدا فهمید سر هر بار خیانت شوهرم چقدر عذاب کشیدم. هم درد زد به خونه ژنه تلویزیون و طلاهاشو برد هم چند وقت بعد زنه مرد و خبر مرگشو بهم دادن ، دخترشم بچه بود نفهمیدم چه بلایی سر بچه ش اومد و پیش کیه دیگه.
منه نوعی تا عمر دارم نفرینم پشت سر هر زن و مرد هرزه ای هست که آوار میشن روی زندگی دونفر دیگه، نفرینم پشت هر زن و مرد هرزه ایه که بااینکه متعهده و متاهله و کسی رو برای خودش داره ولی هرز میپره ...
دوست هرزه ای که وارد رابطه دونفره دیگه شدی و قصد خرابیه زندگیشون و داری ، دعا میکنم عمر نوح رو داشته باشی ولیییی حسرت به دل آرزوهات بمیری ، حسرت به دل خوشی بمیری و تاعمر داری رنج و عذابی رو بکشی که روزی صدبار آرزوی مرگ کنی...