2777
2789

دوست هرزه ی مجرد یا متاهلی که وارد زندگی دونفر دیگه شدی ، قصدت چیه؟ از این کار چه سودی میبری ؟ از اینکه یه زندگی و خراب کنی و باعث گریه های دائمی همجنس خودت بشی چی عایدت میشه ؟ شاید تو بخاطر سرگرمی ، کمبود نیاز عاطفی ،مالی یا جنسی ، بخاطر تنهایی یا هر دلیل دیگه ای خودتو به یه مرد متاهل بچسبونی، یا نه ، مرد متاهلی به تو پیله شه و تو بهش پا بدی . آخرش که چی ؟ جز اینه که چند صباحی اندکی توجه و محبت از سمت اون مرد ببینی و اندکی خوشگذرونی و بعد یه مدت هم کات و تمام ؟؟؟ 

برای تو همینه ولی برای زن یا نامزد اون مرد جور دیگه ای رقم میخوره ،بعد از فهمیدن خیانت شوهرش جور دیگه ای زندگی می‌کنه ، بذار بهت بگم چجوری... 

روزا و شبای اول رو با گریه و افسردگی و هزار فکر و خیال ( طلاق ، رسوا کردن شوهرم و اون زن هرزه ، خودکشی و و و ) میگذرونه ، اعتمادی که داشت رو به کل ازدست میده و تا عمر داره باید با شک و دودلی کنار اون مرد زندگی کنه ، ممکنه خشم و عصبانیتش از شوهرش و سر بچه هایش خالی کنه و بچه ای رو که از گوشت و پوست و خون خودشه اذیت کنه ، ببین دوست هرزه تبعات این خیانت برای اون زن به کنار ، می‌دونی برای تو چه تبعاتی داره؟ اگه به خدا ایمان داری که می‌دونی وعده داده هرکار خوب و بدی رو بی جواب نذاره ( فمن یعمل مثقال ذره خیراً یره ، فمن یعمل مثقال ذره شراً بره) .. اگه خدایی رو نمیشناسی قانون طبیعت و قانون کارما هست ، طبق قوانین طبیعت هرعملی ( چه خوب ،چه بد) عکس العملی داره . تو خوبی کن نتیجه خوبیت برمیگرده به خودت ، بدی کن نتیجه بدیت برمیگرده به خودت .

شوهرم بارها به من خیانت کرد ،یکی از زنای هرزه بی آبرو همسایه مون بود که ازشوهرش جدا شده بود و آوار شده بود روی زندگی یه نفر دیگه ، مَرده صیغه ش کرد و اون خونه رو خرید و دادگاه زنده با دخترش (حاصل ازدواجش با شوهر سابق) زندگی کنن..‌‌این زنها حتی روی زندگی اهالی اون مجتمع هم آوار شده بود و زندگی منم خراب کرد (هرچند شوهرمم مقصره ، بلاخره کرم از خود درخته) انقدم بی آبرو و کثافت بود که بارها بهش اخطار دادم تو زندگیم سرو کله ش پیدا نشه ولی تاثیری نداشت واگذارش کردم به خدا فقط خدا فهمید سر هر بار خیانت شوهرم چقدر عذاب کشیدم. هم درد زد به خونه ژنه تلویزیون و طلاهاشو برد هم چند وقت بعد زنه مرد و خبر مرگشو بهم دادن ، دخترشم بچه بود نفهمیدم چه بلایی سر بچه ش اومد و پیش کیه دیگه.

منه نوعی تا عمر دارم نفرینم پشت سر هر زن و مرد هرزه ای هست که آوار میشن روی زندگی دونفر دیگه، نفرینم پشت هر زن و مرد هرزه ایه که بااینکه متعهده و متاهله و کسی رو برای خودش داره ولی هرز میپره ...

دوست هرزه ای که وارد رابطه دونفره دیگه شدی و قصد خرابیه زندگیشون و داری ، دعا میکنم عمر نوح رو داشته باشی ولیییی حسرت به دل آرزوهات بمیری ، حسرت به دل خوشی بمیری و تاعمر داری رنج و عذابی رو بکشی که روزی صدبار آرزوی مرگ کنی...

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

همیشه میگم اگر خدا رو بالای سرمون حاضر و ناظر ببینیم به خیلی از کارها تن نمیدیم.مجرد و متاهل هم نداره انسان باشیم تا حداقل دم مرگمون از کرده مون پشیمون نشیم

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا به دلت آرامش بده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بیشتر ببینید
عزیزم بهتره برای مرد ها بنویسی نه زن ها مرد نباید وا بده

این پیام من به همه هرزه هاس .. چه اون هرزه همجنس من باشه چه مرد که چه عرض کنم بهتره بگم نر! 

مرد یا زن هرزه بیشتر از عذابی و رنجی که به یه نفر میدن ، بیش از اون عذاب وارد زندگی خودشون میشه 

همسایه ما دوتا بچه داشت ،،شوهرش افتاده بود دنبال یه زن مغازه دار ،،وقتی زنه طرف فهمید رفت به زنه هرزه هشدار داد گفت نکن دوتا بچه کوچیک دارم حامی ندارم ،،زنه هم دست رو‌قران گذاشت که من با شوهرت نیستم ،،همون روزی که دست رو‌قران گذاشت ،دره مغازش ماشین زد بهش لهش کرد و‌مرد،شوهره زنه هم  خودشو اعدام کرد 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

اون آدم اصلاااا نمیاد تو تاپیکت که بخواد بخونه اونا اصلاااا خودشونو مزاحم یا مقصر نمیدونن یکیشونو میشناسم بارها نصیحتش کردم ولی اصلا خودشو مقصر نمیدونه وکارشو با صغری کبری چیدن توجیه میکنه...کسی که بیفته تواین کار دیگه به هیچ وجه درست بشو نیست عین اعتیاده 

بنظرم تو این موارد مرد مقصره  چون خیلی وقتا مرد وانمود میکنه مجرده

درسته و البته بعضی خانوما هم حتی اگه بدونن طرف متاهله براشون مهم نیست و ادامه میدن

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
همسایه ما دوتا بچه داشت ،،شوهرش افتاده بود دنبال یه زن مغازه دار ،،وقتی زنه طرف فهمید رفت به زنه هرز ...

کاش سرنوشت همشون اینجوری میشد ولی متاسفاته نه تنها نمیمیرن بلکه راست راست میچرخن و کیف میکنن این وسط فقط زندگی تورو نابود میکنن 

مردهایی زیادی رو دیدم ک خودشونو مجرد جا میزننن 

و برا بدست آوردن دختر یا زن هر کاری می‌کنند ک تو ی درصدم  شک نکنی ،تکلیف اون بیچاره ای ک هیچی نمیدونه و تازه ی جوری باهاش رفتار کرده ک واقعا ب این نتیجه رسیده ک طرف عاشقشه 

من میگمم مردی ک ذاتش هرزه س ،ی جا جلو شو گرفتی تا کی جلوشو میگیری؟؟

بنظرم تو این موارد مرد مقصره  چون خیلی وقتا مرد وانمود میکنه مجرده

عزیزم من باردار بودم یکی از خیانتای شوهرمو فهمیدم به دختره زنگ زدم گفتم من زنشم می‌خوام بخاطر خیانتش بچه مو سقط کنم ،برگشت بهم گفت برو گمشو باباااا 

نمیخوام بگم فقط زن یا دختر مقصره. مرد و زن هرزه ،هرزه س خدا جفتشون و لعنت کنه ولی اگه مثلا شوهر من وانمود کرده بود مجرده،کافی بود دختره بگه معذرت می‌خوام نمی‌دونستم این آقا متاهل ،به من گفته بود مجردم نه اینکه بگه برو گمشو باباااا 

بخدا بعد از اون تماس میخواستم یه داروی قوی بخورم که قلب بچه تو شکممو ازکار بندازه‌ . خداروشکر که نکردم خداروشکر لحظه آخر پشیمون شدم و دارو رو ریختم دور وگرنه معلوم نبود بچه م سالم بدنیا بیاد یا خدای نکرده ناقص بشه و جاییش عیب پیدا کنه