2777
2789
والا دور و بر من هرکی هست کمتر از سنش نشون میده
مادر خود من تو چهار سال سه تا بچه بدنیا اورده ،همیشه میگه بچه داری اذیتم نمیکرد خانواده شوهرم ولم نمیکردن !!!
الانم پسر منو میبینه میکه این چجوریه؟!!! بچه های ما اصلا کاری باهامون نداشتن،از صبح بازی میکردن
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا آره شیوا جون . در کل خیلی اهل افراط و تفریط هستیم . اون قدیم که اونجوری خودشون رو فدا میکردن اینم از الان که فقط به فکر خودشون هستن . تعادل انگار معنی نداره تو زندگی ما
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
خوب شرایط آدما هم تو قدیم فرق میکرده . کلی که میبینم خیلی خودشون رو اذیت میکردن.
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
میدونین من با حرف مینا موافقم که مارداری قدیم خیلی شکسته شدن و من نمیخوام بیه مادر و عمه و خالم بشم.این واقعیته.یه موضوع دیگه اینه که همیشه دلم میخواست پدر و مادرم مثل پدرمادر دوستام دکتر باشن یا فوق لیسانسو مهندس یباشن و ازین موضوع عذاب میکشیدم.نمیخوام پیرم یه عمر به خاطر این موضوع اذیت شه به خصوص تو نسل الان که دمترا دیگه راحت هم شده.همچنین دلم میخواد وقتی حتی دانشگاه هم رفت بتونم با سطح علمی خودم بهش کمک کنم
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
نمونه اش مامان خودم خیلی حساس هست روی بچه هاش . سه تا هم بیشتر نیاورده ولی اینقدر فکر و ذکرش بچه بوده و هست که دیگه از همه چیه زندگیش گذشته . خیلی ها دوروبرمون اینجوری هستن . اونایی که بیخیال بودن آره . اونا رو هم دیدم . ولی من دوست ندارم بچه بیاری و نفهمی چجوری بزرگ شده . بالاخره مسئولیم دربرابرشون . هر مشکلی در رفتار و کردارشون باشه یه بخشش به ما برمیگرده .
الان همه تحصیلکرده اند
کسى که بگه بچه مانع پیشرفتمه بهانه آورده
هزاران زن و مرد با وجود داشتن بچه هم درساشونو خوندن هم سرکارشونو میرن
درسته سختتره اما دلیل بر نتونستن و نشدن نیست
البته توانایى هاى جسمى و روحى هر کس فرق داره
من فکر میکنم دو تا بچه مانع چیزی نیست...حالا بیشتر شاید ولی دو تا واقعا منطقیه....
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2810